küfürler asagılanmaktan biktim :(

Tehtit etmiyor ayrilirsam acaba söyler mi die bi korku sardi beni :KK43: bunalıma girdim ben ya zaten aramiyor belkide bitmitir bendede ondanda
Bu kadar korktuguna göre o potansiyel var arkadaşta.
Bu kadar zulmü reva görüyor. O yüzden bu kadar rahat. Peki düğün hakkında konuşmuyor musunuz hiç. Ne biliyim konunu tam bilmiyorum yorum yapmakta zorlanıyorum.

olsun bak biz varız burada kendisi yaşamış ya da etrafında görmüş insanlar varız
düzelebilecek bir şey olsa neden söylemeyelim ki değil mi
ama bir kişi de düzelir dememiş konunda
görülen örnekler hep negatif yönde demek ki...

Iyiki yanimda oldunuz bu zor yanimda cok saolun

Bende artik gormeye basladim bunu kalbime anlatip ayrilcam kendimi alistiyorum suan en dogru kararin ayrılık olduğunu beynim biliyor kalbim 9 yildir sevdin vazgeceblcek mi supheli; (

Bu kadar korktuguna göre o potansiyel var arkadaşta.
Bu kadar zulmü reva görüyor. O yüzden bu kadar rahat. Peki düğün hakkında konuşmuyor musunuz hiç. Ne biliyim konunu tam bilmiyorum yorum yapmakta zorlanıyorum.

Düğün salonu tutuldu esyalar alindi temuuzda dugunumuz vardi yan yanayken bana bebegi gibi davraniyor her sözümü ddinliyor ama aramizda 4 saatlik yol var iste calisio orda ozmn deisio bagryo cagriokufrediyo disari cikma dedim die ailem kifiri bilmio telfnda kufir edio ama yanimda hic yuzume kufir etmio ben bu gul yuze nasil kufur edeyim diyo ama bana uzakta inanip guvenmiosun zivanadan cikiyorum kufur ediyorum okdr severken guvenmedgn icn dio
benimle evlilik en büyük duasyms ama uzaga gdnce baska biri oluo cocukluk askim yanimdada yüzüne kufur etse belki hemen ayrlddm ama simdi tabi tlnda edio ama tabi rdio bu biseyi deistrmio cok mutsuzum ayrilamk cozumum ama nasil yapcm :(

Düğün salonu tutuldu esyalar alindi temuuzda dugunumuz vardi yan yanayken bana bebegi gibi davraniyor her sözümü ddinliyor ama aramizda 4 saatlik yol var iste calisio orda ozmn deisio bagryo cagriokufrediyo disari cikma dedim die ailem kifiri bilmio telfnda kufir edio ama yanimda hic yuzume kufir etmio ben bu gul yuze nasil kufur edeyim diyo ama bana uzakta inanip guvenmiosun zivanadan cikiyorum kufur ediyorum okdr severken guvenmedgn icn dio
benimle evlilik en büyük duasyms ama uzaga gdnce baska biri oluo cocukluk askim yanimdada yüzüne kufur etse belki hemen ayrlddm ama simdi tabi tlnda edio ama tabi rdio bu biseyi deistrmio cok mutsuzum ayrilamk cozumum ama nasil yapcm :KK43:
dışardan demek de kolay uygulamak da kolay canım ben de 9 yıllık ilişkimi bitirdim benim küfür değil sebebi ama mantıklı sebeplerim vardı çok şükür atlattım zor günlerim oldu ama geçiyo be güzelim hala şükrediyorum Allahıma kurtardı diye sizin de artık alışkanlık olmuş 3 yıl nişan da çok uzun değil mi? Ayrıl canım evlilik nişanlılık gibi değil evliyim daha da iyi anlıyorum şıan bunları okuyunca aklıma eski halim geldi küfür eden varlık seni sevmiyor sen onda alışkanlık olmuşsun bence kaç kurtar kendini mutluluk seni elbet bulacak tescillemiş biri olarak söylüyorum bunları gerçekten seven adam sen kendi kendine ben ne kadar aptalım yaa dediğinde bile saçmalama diye sana kızar tek kelimeyle ayrıl...

Kesinlikle bitirmelisin, bu tarz insanlarda aşağılık duygusu oluyor, küfürlerle kendilerini tatmin ediyorlar, yarın da şiddetle tatmin olur. evlendiğindede baştan kabul etmiştin der sana umrunda bile olmazsın, yol yakınken dön, düzeltmeye uğraş demeyeceğim çünkü sen bir kere taviz vermişsen asla düzelmez

dışardan demek de kolay uygulamak da kolay canım ben de 9 yıllık ilişkimi bitirdim benim küfür değil sebebi ama mantıklı sebeplerim vardı çok şükür atlattım zor günlerim oldu ama geçiyo be güzelim hala şükrediyorum Allahıma kurtardı diye sizin de artık alışkanlık olmuş 3 yıl nişan da çok uzun değil mi? Ayrıl canım evlilik nişanlılık gibi değil evliyim daha da iyi anlıyorum şıan bunları okuyunca aklıma eski halim geldi küfür eden varlık seni sevmiyor sen onda alışkanlık olmuşsun bence kaç kurtar kendini mutluluk seni elbet bulacak tescillemiş biri olarak söylüyorum bunları gerçekten seven adam sen kendi kendine ben ne kadar aptalım yaa dediğinde bile saçmalama diye sana kızar tek kelimeyle ayrıl...

O okulunu hemen bitiremedi bide askelige basvurdu hemen cagrmadilar oyzuden uzadi uzadikca aslinda seyi cikti.. Hayrli is uzatilmaz dedikelri aslnda doğru :( onsuz hic hayat düşünmedim bu zmana kadar oyuzden simdi kendimi hazrlama evresindeyim sende 9 yil cikmissin benim halimden anlarsin çocukluğum gencligm onla gecti tam evlcz 8 ay kaldi derken onca mucadelem cope gitii bunlari atlamam grek :(

benimle evlilik en büyük duasyms ama uzaga gdnce baska biri oluo cocukluk askim yanimdada yüzüne kufur etse belki hemen ayrlddm ama simdi tabi tlnda edio ama tabi rdio bu biseyi deistrmio cok mutsuzum ayrilamk cozumum ama nasil yapcm :KK43:
Bunlar küfür etmesi için mazeret değil tabi hiç hoş değil.
Ama ortada daha büyük bi problem var.
Güvenip bi şeyler yaşamissin. Nasıl bi çevrede yaşıyorsun? Ailen duyarsa nolur? Aklımda çok soru var

ayrılmazsan ilerde siddet de eklenecek..böyle bir adamı nasıl seviyorsun ki..küfürleri mi ..sonra hayatın çekilmez hale gelecek..tekmele gitsin..ömür mü geçer böyle küfürbazla..:KK4:

O okulunu hemen bitiremedi bide askelige basvurdu hemen cagrmadilar oyzuden uzadi uzadikca aslinda seyi cikti.. Hayrli is uzatilmaz dedikelri aslnda doğru :KK43: onsuz hic hayat düşünmedim bu zmana kadar oyuzden simdi kendimi hazrlama evresindeyim sende 9 yil cikmissin benim halimden anlarsin çocukluğum gencligm onla gecti tam evlcz 8 ay kaldi derken onca mucadelem cope gitii bunlari atlamam grek :KK43:
Anlıyorum canm ama sadece 9 yılı anlıyorum zaman her şeye ilaç ayrıldıktan sonra mutlu olmadığını anladıktan sonra ilişki yaşarken yani çok şükür diyeceksin bırak giden geçmişte kalsın yoksa ki geleceğin gidecek

Bunlar küfür etmesi için mazeret değil tabi hiç hoş değil.
Ama ortada daha büyük bi problem var.
Güvenip bi şeyler yaşamissin. Nasıl bi çevrede yaşıyorsun? Ailen duyarsa nolur? Aklımda çok soru var

Ailem bana okadar cok guveniyor ki bunu duyarlarsalar bana guvenleri kalamaz mahvolurum kabul edilcek bu durum deil ben evlenicez die bole bisi yasadim elimi kolumi bagliyor sanki bu nedende benim ister istemz bil
nc altinda galiba :(

N
Melan2010 .!.:
ayrılmazsan ilerde siddet de eklenecek..böyle bir adamı nasıl seviyorsun ki..küfürleri mi ..sonra hayatın çekilmez hale gelecek..tekmele gitsin..ömür mü geçer böyle küfürbazla..:KK4:

Nisanlilik gecmio evlilik hic gecmez bilincindeyim :(

Ailem bana okadar cok guveniyor ki bunu duyarlarsalar bana guvenleri kalamaz mahvolurum kabul edilcek bu durum deil ben evlenicez die bole bisi yasadim elimi kolumi bagliyor sanki bu nedende benim ister istemz bil
nc altinda galiba :KK43:
Canim malesef ben artık evlenmen gerektiği düşünüyorum. Aksi taktirde hayat senin için zor olur. Baktın olmuyor bosanirsin ki böylesi daha makbul. Ne demek istediğimi anlıyorsun sen.

Canim malesef ben artık evlenmen gerektiği düşünüyorum. Aksi taktirde hayat senin için zor olur. Baktın olmuyor bosanirsin ki böylesi daha makbul. Ne demek istediğimi anlıyorsun sen.

Hata yaptığımı düşünüyorsunuz deil mi :( sorun olucagi kesin hic akılima gelmezdi yaa iki arada bi derede kaldım bianda beynim bianda korkularim.bianda aliskanliklarim bianda asagalanmlarim:(

Hata yaptığımı düşünüyorsunuz deil mi :KK43: sorun olucagi kesin hic akılima gelmezdi yaa iki arada bi derede kaldım bianda beynim bianda korkularim.bianda aliskanliklarim bianda asagalanmlarim:KK43:
Ben evlilikten önce böyle bi şeyin yasanmasina karşıyım. Ayrılık olmasa ölüm var. Güzel olan tarafı yanlış okumadiysam imam nikahı olmasi. Lakin sen resmi olarak nişanlısin. Bilemeyiz evlenınce belki duzelecek. Sabrin sonu selameti derler.

Ben evlilikten önce böyle bi şeyin yasanmasina karşıyım. Ayrılık olmasa ölüm var. Güzel olan tarafı yanlış okumadiysam imam nikahı olmasi. Lakin sen resmi olarak nişanlısin. Bilemeyiz evlenınce belki duzelecek. Sabrin sonu selameti derler.

Evet nisanlanirken immam nikahi kiydirdik bu yaz evlencencektik askerligi bekleyel dedik uzadi böylece.. ya evlilikte daha beter olirsa ya siddet olursa ben minyon tipliyim vursa elinde kalrm valaa :( burda yazan arkdslarimi dinliyorm ayrlmak cozum olan kendimi dinlemeye aldim aramis simdi ama acmadim bilmiyorum ALLAH IMA siigndim dua edip kendimi toparlamak istioyrum ruh halim cok ii deil

Beni dinleyip cevap yazan herkes cok saolsun derdime ortak oldunuz kendimi sizinle daha guclu hisettim silkelenip biraz kendime geldim yorum yazan ellerinize saglik kızlar :)

En cok agir olanda onun icin suan ben sucluyum ya rabbim ya ne diyim brn birine namusuna kufir etsem sinirle ki etmem ALLAH korkum vardir ettim diyelim yerin dibine girerim ya o karisi olacak birine bu kufirleri laik gorup sonra piskin piskin hak ettin dio :( cozum bulamıyorum yanimdayken kedi uzakta aslan seviomu sevmiomi blemeiyum acikcasi bende seviommu yoksa aliskanlikmi anlamiyorum yoksa bana ezoyet eden birini sevmem mumkun mu kafam karisik :(

Evet nisanlanirken immam nikahi kiydirdik bu yaz evlencencektik askerligi bekleyel dedik uzadi böylece.. ya evlilikte daha beter olirsa ya siddet olursa ben minyon tipliyim vursa elinde kalrm valaa :KK43: burda yazan arkdslarimi dinliyorm ayrlmak cozum olan kendimi dinlemeye aldim aramis simdi ama acmadim bilmiyorum ALLAH IMA siigndim dua edip kendimi toparlamak istioyrum ruh halim cok ii deil
Küfüre baş vurması hiç iyi bi şey değil. Ne olursa olsun küfürlü konuşana cennet haramdır şu an çok zor bi durumdasin biliyorum ama yanimdayken iyi diyorsun belki de uzakta olduğu için geriliyordur yanına gitme imkanın var mı ne zamandan beri görüşmuyorsunuz

Küfüre baş vurması hiç iyi bi şey değil. Ne olursa olsun küfürlü konuşana cennet haramdır şu an çok zor bi durumdasin biliyorum ama yanimdayken iyi diyorsun belki de uzakta olduğu için geriliyordur yanına gitme imkanın var mı ne zamandan beri görüşmuyorsunuz

3 hafta oldu bir ayda bi gelio isten izin alinca gelebiliyor :( yakimda sanki uzakta ki o degil.o kafamı karistirio napicam ya blmiom cok zor bi durum ruhum da ii deil :(

Back
X