Küfürün boyutları

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
191
-162
98
35
Merhaba çok kısa bir sorum olacak,

Erkek arkadaşınız size, onu sinirlendirdiginizde bana fazla götun kalkmasın derse? tepkiniz ne olur. Küfür olarak görür musunuz bunu,
Ona sordum kufur anlamında söylemek istemedim diye söyledi, Tekrarı olmadı..

Erkek arkadaşınız size, onu sinirlendirdiginizde bana fazla götun kalkmasın derse? tepkiniz ne olur. Küfür olarak görür musunuz bunu,
direkt bunu kufur olarak almasaniz bile, havalanma anlaminda soylemis olabilir bana gore o da cok kaba ve yanlis, baska zaman da kufur ediyor mu muhakkak dikkat edin. ediyorsa size saygi duymuyordur ilerletmeyin ilskiyi.

direkt bunu kufur olarak almasaniz bile, havalanma anlaminda soylemis olabilir bana gore o da cok kaba ve yanlis, baska zaman da kufur ediyor mu muhakkak dikkat edin. ediyorsa size saygi duymuyordur ilerletmeyin ilskiyi.

Yok canım hiç küfür etme huyu yok zaten o ilk ve son oldu, bide yabancı kendisi ben küfür olduğunu düşünmedim dedi

Küfürden ziyade aşağılama cümlesi bu. Çirkin bişey. Erkek arkadaşında ne kadarlık. Yeni bişeyse yolla gitsin. Ciddi bişeyse tekrarlamadıysa düşün.
Birde küfürün boyutu yoktur küfür küfürdür.

1 yildan fazla oldu kendisi yabancı ben kötü anlama geldiğini düşünmedim dedi, ilk ve son oldu, aslında normalde küfür etmiyor

Kızarım, çok kaba ve saygısız. Benimle asla böyle konuşmasını istemediğimi gayet net belirtirim.

Ben Bu konu yüzden ayrıldım o zaman sonra affetirdi bir şekilde, kendisi yabancı ben böyle kötü anlama geldiğini düşünmedim dedi ilk ve son oldu ztn.

Ben Bu konu yüzden ayrıldım o zaman sonra affetirdi bir şekilde, kendisi yabancı ben böyle kötü anlama geldiğini düşünmedim dedi ilk ve son oldu ztn.

O ayri bence o zaman. Ana dili gibi konusmadigi icin Türkceyi bazi seyler affedilir bana göre.
Bu arada ben yurtidisinda yasiyorum ve o yazdiginiz sözün „havalara girmek“ gibi birsey oldugunu düsünüyordum, öyle degil mi? Yani onu anlatmanin cok kaba bir yolu aslinda. Baska bir anlami varsa, ögrenmis oluyum 🙈

O ayri bence o zaman. Ana dili gibi konusmadigi icin Türkceyi bazi seyler affedilir bana göre.
Bu arada ben yurtidisinda yasiyorum ve o yazdiginiz sözün „havalara girmek“ gibi birsey oldugunu düsünüyordum, öyle degil mi? Yani onu anlatmanin cok kaba bir yolu aslinda. Baska bir anlami varsa, ögrenmis oluyum 🙈

😃 Siz birbirinizi iyi anlarsınız o zaman, yani bana argo geliyor tamam anlamı havalanma demek olabilir yinede hoş bir kelime değil 😒

😃 Siz birbirinizi iyi anlarsınız o zaman, yani bana argo geliyor tamam anlamı havalanma demek olabilir yinede hoş bir kelime değil 😒

😅😃

Aynen, hoş değil, bunu bende söylemiştim zaten. Yani sevgilim benimle böyle konuşmamalı asla.
Senin durumun biraz farkli oldugu icin bir kere göz yumabilirsin. Böyle sözlerden rahatsiz oldugunu belirttiysen bunu zaten ögrenmistir ve artik ona göre konusur.

tekrar olmadıgına göre havalanma burnun kalkmasin anlaminda kullanmaya calismiş

Arkadaşınız yabancıymış.dilimizi tam bilmediği için. Sanırım esprili bir söz sandı. Ondan söyledi. Tabi emin olamıyorum. Çünkü Konuşmanın gidişatı neydi Bilemiyorum.

Ya ben bir tartışmamızda “lütfen uzatma yeter artık” dediğinde bile küsüyorum benimkine. İnşallah ilerde böyle cümleler kurmaz

Saygisiz oldugunu soyleyip hayatta basarilar dileyip yoluma bakardim.

konusmanin gidisatina bagli. ne uzerine dedi bunu?

Back
X