Küfürün boyutları

Sizinle bu tarz ko nu şa maz. KO NUŞ TUR MA YIN

Yok canım hiç küfür etme huyu yok zaten o ilk ve son oldu, bide yabancı kendisi ben küfür olduğunu düşünmedim dedi
O zaman mesele ne? Adam argo sòz olduğunu biliyordur da bu kadar igrenc , sevgiliye söylenmeyecek birsey olduğunu bilmiyordur. Ayrilacak kadar abartmanin ne alemi var? Boyle ufak tefek yanlisliklara haddinden fazla anlam yukleyip pireleri deve yapiyorsaniz boyle uluslararasi bir iliskiyi yürütemezsiniz bence.

Gopnik diye bir kesim var ruslarda. Tam bizim buranin kekosu-apaçisinin ana vatani. Semt oturuslari bile ayni.
Screenshot_2019-12-22-21-19-01.webp
Rus sevgilim saçını apaçi gibi ortadan birakip yanlardan kestigi igrenc bir model yapmisti. Ben de ona espriyle karisik gopnik demiştim.
Sonra saatlerce ozur diletmişti bana. Meğer bizim kekolardan da kötü bir anlama geliyormuş. "Anlamini biliyordun" deyip kırılmıştı. Ben de demistim ki "anlamini biliyordum ama bu kadar kötü birsey oldugunu bilmiyordum"
Sizinki de bu hesap. Adam anlamini biliyor elbet - cok havalanma vs anlaminda. Ama bunun cok kriici olduğunu bilmiyor.
Uzatmanin alemi yok...
Ve son olarak merak ettim,nereli?

1 yildan fazla oldu kendisi yabancı ben kötü anlama geldiğini düşünmedim dedi, ilk ve son oldu, aslında normalde küfür etmiyor
O zaman hiç sorun etme.ben 27 yasındayım geçen ailemin içinde abime sende ne ayranım dökülsün diyosn nede yogurdum ekşisin dedim.meger bu küfürmüş.benim abim çok küfreder malesef.böyle şeylerinde devamnı getirmez.e ben ne bileyim devamının küfür oldugunu😂😂😂 ben türk halimle böyleysem yabancı cocuk hiç bilmez gül geç 😂😂

Merhaba çok kısa bir sorum olacak,

Erkek arkadaşınız size, onu sinirlendirdiginizde bana fazla götun kalkmasın derse? tepkiniz ne olur. Küfür olarak görür musunuz bunu,
Ona sordum kufur anlamında söylemek istemedim diye söyledi, Tekrarı olmadı..
Götün hakkında konuşmuş daha ne desin ana avrat sövsün mü bana göre gerizekalı salak hatta lannn diye konuşmak bira bi küfürdür

got kismina takilmazdim da, havalanma demesine takilirdim acikcasi, gotun kalkmasin demek yerine sende kendini bisey sanma ya da havalanma deseydi de ayni seydir benim icin.

Küfür diyemem, ki ben çok hassasım bu konuda ama boyle birşey demez çok çirkin bir laf

Merhaba çok kısa bir sorum olacak,

Erkek arkadaşınız size, onu sinirlendirdiginizde bana fazla götun kalkmasın derse? tepkiniz ne olur. Küfür olarak görür musunuz bunu,
Ona sordum kufur anlamında söylemek istemedim diye söyledi, Tekrarı olmadı..
Küfür değilde terbiyesizlik ağzına çarpardım valla

Back
X