Kukla

alma istediğin yerden al esine hissetirmeden yavas yavas oranın uygun olmadıgını baska begendiğin yerin daha iyi oldugunu söyle

Sınırlarını keskin bir şekilde çizersen oturacağın yerin çok bi önemi kalmaz.

Bu mesafe önce eşine karşı sonra ailesine karşı olmalı.

Yorumlariniza tesekkur ederim kizlar onlara karsi soguk duruyorum yemege cagrirlar gitmem gelicek olsalar disardayiz derim cunku bastan itibaren baskici emrivakici durum icindeydiler kaynanamin amaci beni kizina bakici yapmak uzaktan kumandayla yoneticek aricak beni kizim hasta kizimin misafiri gelicrkmis esimi aricaklar yigenlerin ozledi her zaman ayni duygu somuruleri esimle bir karar verdik esim simdi arkasinda duruyor ama ya vazgecerse diye uyku uyuyamiyorum

Tamamen iletişimi kesmeye çalışmak kalıcı bi çözüm değil. Bence görüşüp yönetimi ele alan kadın her zaman kazanıyor.

Oturmak istediğiniz semt eşinizin işine yakınsa, hayat şartlarınız için makulse zaten görümceniz istediği kadar ev önersin, kendi konuşur kendi dinler. Eşinizin meyili olursa “çok muhabbet tez ayrılık getirir. Gidelim gelelim ama aile bütünlüğünü korumak için iç içe olmayalım” tarzı bi konuşma yaparsınız.

Esim rahat sende rahat ol diyor ama gecmisten guvenim sarsildi daha oncede oyle olmaz dediydi ailesiyle ilgili bir durumdu ne yapip ettiler onlarin dedigi oldu

Birde ben simdiki halimize sukrediyorum benim bir senem hergun onlarla gecti yatmadan yatmaya evimize giderdik oraya gitmesek onlar bize gelir yatiya kalirlardi

Back
X