Saç Rengi ve Saç Boyama kül rengi saclara sahip olan ???

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
35
Ankara
Kizlar saclarimi kül rengi yapmak istiyorum (serenay sarikaya gibi) 4 5 kuaför e sordum 2 tanesi olmaz dedi diger 3 yapariz dedi. Sacimda balyajlar var dipler karamel bide benim dip boyam geldi. Yani toplamda 3 renk var. Sizce yapavilirler mi cidden. Bi tanesi çok emin konuştu. Boyayla rengini kusturmamiz lazim once dedi. Ama emin olamiyorum. Bazilarida yeserme olur dedi. Yardm edin lutfen

canım bende küllü istiyorum bende konu açtım ama banada cevap veren olmadı. benim saçımda şu an platin var bi iki ton daha koyu diyim. bundan önce saçlarımı siyaha boyardım evde kendim açtım turuncu oldu tekrar kahve boyadım nefret ettim kuaföre gittim küllü istiyorum dedim yaparım dedi aslında hiç umudum yoktu. açtı boyadı tam istediğim gibi bi küllü olmuştu. dibi gelince kendim boyamaya çalıştım külü gitti çiğ bi sarı oldu evde tekrar nasıl yaparım bilmiyorum ama kuaför benimkini tam istediğim gibi yapmıştı tabi açınca uçları yıpranıyo onu söyleyim

boşuna riske atma yapamıyorlar canım, öyle bi saç için en az 500 600 tlyi gözden çıkarıp bilindik kuaförlere gitmen lazım. ben yandım sen yanma bence yapma sonra pişmanlık konularını okumayalım :)

Back
X