Kulagimi deldirdim ama korkuyorum :(

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Ya deldi adam tabancayla ucuncuyu kikirdak olmasin dedim bin kez adam takmadi sanirim kikirdak yapti NOLUR SOYLEYIN BU KIKIRDAK MI DEIL MIIIIIIIII
KULAK MEMESIMI?

Bi de yaptiktan sonra kulak derisi yana kaydi. eskiden kaymak gibi duz geliyodu simdi bole cikinti oldu bu neden???

6 saat oldu yaptirali...
tesekuurler kizlr

kıkırdağını delse acıdan duramazdın,eczanede yaptırdıysan sorun yoktur...

28ulfzt.png

İstemediginizi belirttiyseniz dikkat etmiştir bence herkes kıkırdak deldiriyor bisey olmuyor zaten kendinize sıkıntı yapmayın agrı olurdu tahminimcee kıkırdak olsa

elleyince sanki yari kikirdak yari meme gibi gelio diger kulaimda... arkasi kikirdak tabi adam yari yari deldiyse... zaten takmadan pat diye yapti tabancayla

elleyince sanki yari kikirdak yari meme gibi gelio diger kulaimda... arkasi kikirdak tabi adam yari yari deldiyse... zaten takmadan pat diye yapti tabancayla
kıkırdak deldirilince noluyorki canım ben bu işlerden pek anlamıyorum? :)

Benim de kulaimda orası delik yumuşak değil mi zaten elleyince? Gayet normal duruyor? Sürekli oynayıp durma kendi haline bırak biraz alışırsın.

ya ben deldirmistim ust kikirdagi seneler once cok aciyodu 2 sene acidan geberdim sonra kapandi simdi de iz kaldi ondan kikirdaktan cekiniyorum... bir de cikik duruyor guzelim kulaklarimin sekli bozuldu :(

O çıkıklık da normal yalnız deliklerinde orantısızlık olduğu belli ama kimse incelemeyecektir o kadar... Bir d kulak memende alttada mi delik var? 4 delik varmış gibi sanki

Ayy tam yeri :) valla kılırdakta olabilir, kulak memeside.. Tam kılırdak başlangıcı çünkü.. Ama emin ol kılırdak a dokunamıosun ilk zamanlar, hatta sonra bile acıo.. Acısından kıvranırsın :) deildir inşallah

baska birtane daha...
bissuru arkadasimin uc tane deligi var aralari daha az ayrik :( benim arada baya mesafe var malesef of o yuzden ucmus yani
mj5y7o.png

Back
X