kulagınıza 3-3 deldirmeyin SAKIN escinseller öyle yapıyoomuuss.

Bu sitede LGBTT savunuculuğu yaptığımda banlanmıştım, uyarayım canım:)
Yazdıkların çok güzel... Keşke herkes böyle düşünebilse.

"Bu sitede LGBTT savunuculuğu yaptığım için banlanmıştım" diyerek insanlara yanlış mesajlar vermemelisiniz.

Siz LGBTT hakkında yazdınız diye banlanmadınız, bir üyeyle dini kimlik üzerine yazıştınız ve üyenin yorumunu alıntılayıp:

"Böyle afedersiniz ama SIĞ insanlardan biri de benim babam olduğu için değiştiremiyorum.
Malum, öldürülürüm falan.
Kimse %60 ı aptal olan bir topluma ayak uydurmayacak."

Dediğiniz için banlandınız, LGBTT ile ilgili hiçbir yazınıza müdahale edilmedi, üyeye sığ düşünceli, toplumun geneline aptal dediğinizden banlandınız.
Site yönetimi üyelerin dini tercihlerine, cinsel yönelimlerine, giyimlerine ve siyasi görüşlerine müdahale etmez, taraf olmaz, taraflı bakamaz.

benimde sol kulağımda üç küpe deliği var sağdada bir tane...
bu gereksiz ayrıntıyı vermiş bulundum tabi ama nebilim yazim dedim...

topic sahibine tamamen katılıyorum
hatta youtubede bi vidyo vardı tam hatırlamıyorum ama eşcinselliği onaylıyormusunuz gibi birşeydi..
bu ne saçmalık bunun onaylanacak bir yanı mı var
kimse böyle olmayı seçmez kendini "erkek bedeninde hapsolmuş bir kadın" gibi hissetmek istemez..
öbür vatandaşlar ben senin böyle olmanı onaylıyorum veya yasaklıyorum diyemez yani vicdanı olan hiçbir insan dememeli ve bu insanları kınamamalı... kaldı ki kınanacak bir yanı yok!!!

ben yurtdışında yaşıyorum üniversite öğrencisiyim okulumuzda benim tanıdığım bir çocuk var
kendisi mesela biseksüel olduğunu direk söylüyor... ve bu kimseyi rahatsız etmiyor
benim/bizim yatak odamıza müdahale cürretini kimse göstermiyorsa sırf onlar bizden daha değişik diye bizimde müdahale hakkımız olmamalı... hoş biseksüellik bir seçimdir ama eşcinsellik yaratılıştan geliyor ikisi birbirinden farklı olabilir.. varsın olsun!!!

kulaklarımda 3-3 delik var bilmeden deldirmiştim, şimdi olsa bunu bilsem yine 3-3 deldirirdim.

Benim bir kulagimda 5 delik var diger kulagimda 2 delik.. bu cok zararliymis. butun organlarimizin damarlarimiz kulakta duruyormus. Ben bunu bilseydim deldirmezdim.. sonradan ogrendim.

Kedicik basligi okuyunca bi sasirdim acikcasi.bu dusunceye sahip olman sasirtti beni seni tanidigim kadariyla.sonra icerigini okuyunca ha dedim tam kedicigin tarzi bi yazi.
Katiliyorum sonuna kadar.herkes kendi sinirlari icerisinde istedigi hayati yasayabilir.kimsenin kimseyi hor gorme asagilama otekilestirme hakki yok.bende 3-1 deldirmistim kapandi buda bi tercihe delalette bunyemi kabul etmedi acaba.

"eşcinsel evliliklere karşı olanlara söyleyebileceğim tek şey: bir eşcinselle evlenmeyin"
alıntı bir söz,benim duygularımı da özetliyo
ne meraklıyız insanları dışlamaya...
eşcinsellik sadece bir örnek,
onlara i.ne,rahat tavırlı kadınlara k..ar,sevgilisi olana o....u
bayılıyoruz herkesi yaftalamaya
ben şahsen eşcinsel ilişkilere saygı duyuyorum
insanın en özeli ya,banane kiminle seviştiğinden?
"ıyy midem bulandı" diyo bazen insanlar
onlara da ayrı sinir oluyorum,miden bulandıysa onları o pozisyonda düşünme.

"eşcinsel evliliklere karşı olanlara söyleyebileceğim tek şey: bir eşcinselle evlenmeyin"
alıntı bir söz,benim duygularımı da özetliyo
ne meraklıyız insanları dışlamaya...
eşcinsellik sadece bir örnek,
onlara i.ne,rahat tavırlı kadınlara k..ar,sevgilisi olana o....u
bayılıyoruz herkesi yaftalamaya
ben şahsen eşcinsel ilişkilere saygı duyuyorum
insanın en özeli ya,banane kiminle seviştiğinden?
"ıyy midem bulandı" diyo bazen insanlar
onlara da ayrı sinir oluyorum,miden bulandıysa onları o pozisyonda düşünme.

Bilirsin,insanlar kendilerinde hangi duygular yoğunsa bastırarak başkalarında suç arayıp kınamaya meyillidir.:6::1:

15 yaşındaki bir kız yanında 1 yaşındaki bebeğiyle sokakta yürüyor, insanlar ona kaşar ve fahişe diyor, 13 yaşında tecavüze uğradığını bilmeden.

İnsanlar bir adama şişman diyor, kilosunu hızla arttıran bir hastalığını olduğunu bilmeden.

İnsanlar yaşlı bir adama çirkin diyor, ülkesi için savaşırken kaza geçirdiğini bilmeden.

İnsanlar bir kadına kel diyor, kanser olduğunu bilmeden.

İnsanlar bi kız yürüdüğünde yorulduğunda zayıfla diyor astım hastası olduğunu bilmeden.

Sevdiğim ne kısada olsa çok şey anlatan bi söz dizisidir. :31:

Şu dünyada eşcinsellerden rahatsızlık duyana kadar igrenilecek o kadar çirkin şeyler var ki... Aynı hassasiyeti nedense yolsuzluk, hırsızlık, açlık, sefalet, insan hakları ihlali ve faşizm karşısında göremiyoruz ben ona yanıyorum. Yemişim böyle ahlak kumkumalarını. :63:

Şu dünyada eşcinsellerden rahatsızlık duyana kadar igrenilecek o kadar çirkin şeyler var ki... Aynı hassasiyeti nedense yolsuzluk, hırsızlık, açlık, sefalet, insan hakları ihlali ve faşizm karşısında göremiyoruz ben ona yanıyorum. Yemişim böyle ahlak kumkumalarını. :63:

çoook haklısınız :19: hassas konularda ahkam kesmeyi bliyoruz konu evrensel toplumsal daha muhim şeylere gelince; tırt :36:

Back
X