• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulağıyla değil başka yeriyle dinliyor.

işte bayanın kocası herkesin içinde eşiyle dalga geçiyormuş artık kayınpederde anlamış rahatsız olup uyarmış kocasını.buna rağmen hala devam etmiş.kızın ne kadar kırıldıgını anlamamazlıktan geliyormuş.

doğru anlamışım değil mi?

kayınpederinizin laflarınamı alınıyosunuz siz.
tam olarak sorununuz nedir algılamaya calışıyorum :KK14:
üstte yazdım anlayan arkadaşlara

Kendi yasinda hayirsiz bekar insan ve daha kucuk yastakilerle mac yapmasi mi bir derdinizde? Hayirsiz bekar nedir? Evli insanlar cok mu hayırlı?? Nedir bu bekar insanlara bu tavirlar hayret
eşimin arkadaşlarını kısaca özetledim tüm bekarları kapsar demedim.

Erkekler ailelerinin yaninda simarik davranabiliyorlar.acaba ondan mi ?
K.pederiniz sizin tarafinizda galiba oyle.anladim.Ama babasinin lafina gulup gecen ciddiye almayan sizi ne kadar dinler bilemedim.
aynen öyle düşünüyorumda güzel güzel anlatıp olgunca yaklaşmakta çözüm olmuyor artık maalesef

işte bayanın kocası herkesin içinde eşiyle dalga geçiyormuş artık kayınpederde anlamış rahatsız olup uyarmış kocasını.buna rağmen hala devam etmiş.kızın ne kadar kırıldıgını anlamamazlıktan geliyormuş.

doğru anlamışım değil mi?
konunun yarısı o diğer yarısı da kimsenin ne anasının ne babasının uyarılarına kulak asmaması.

hani görmezden gelip idare de ettim hiç birini yapmasam fevri olmuş olayım da,yapınca da bir çözümü olmadı bende peygamber değilim sabrımın iyi niyetimin sınırı var ve o artık sınırlarını zorlamaya başladı,maçına filanda karışmıyorum.takım takım diye kudurduğu takım kendi yaşında bekar bir iki hayırsız insandan ve bolca kendinden ufak çocuklardan oluşuyor başkası soksun gözüne yaptığı saçma şeyleri diyorum.artık

Elbette karışmayacaksınız, siz evlendiniz diye adam bütün zamanını sizinle harcayacak değil. Kendi sosyal çevresi olacak, aktivitelere katılacak ki ilişkiniz sağlıklı bir çerçevede olsun.

Siz de sopanin ucunu gosterin biraz madem..

Siz de sopanin ucunu gosterin biraz madem..
işe yarasa biraz göstermeye çalıştımda yine olmadı.bende bipolar var insanı iğrenç hissettiriyor onuda söylemiştim evlenmeden ne hastalığı olduğunu anlamamıştı yine anlamaz da,öyle ortalama bi insanınki kadar göz yaşı dökmüyorum bu yüzden,ilaç kullanmalık bi durumum kalmadı ama bu haliyle ilaç kullanmaya doğru götürür mü beni bilmem.:KK64:

Yapacağın şey çok basit. Eşin şaka yaparken, bulunduğun ortamda tepkini göstereceksin. Daha sonra üzülerek yapmayacaksın bunu. ''Ben bu tür şakalardan hoşlanmıyorum hayatım söylemiştim biliyorsıun, lütfen bir daha yapma ''diyerek bir kaç defa uyarın. Ciddiye almaz kendince eğlenirse uyarınızı ciddileştirin ancak yalnızken değil yine yaptığı ortamda yapın. Laftan anlamayan bir insana yalnızken laf anlatmak çok daha zor çünkü.

İçiniz acıyor, yorgunsunuz ve nerden başlayıp neyi nasıl anlatacağınızı şaşırmış durumdasınız.
Eşinize ne yapılır bilemem, çok yakın bir tanıdığım da böyle. Öyle kırgın ki içi üzüntüsünü nasıl ifade edeceğini de bilmiyor artık. Kaç yıllık evlisiniz ve eşiniz neden size böyle davranıyor?

bu zaman kadar sorun etmedim. görmezden geldim idare ettim yine çözüm bulamadım anlamıyor.şu çok kızdıkları kayınpederim doğru yapmıyor hiçbir davranışını tasvip etmiyorum.ama dedikleri doğru.geçen gün kayınvalidem ve kaynımın yanında rezil etti beni. (ona cimdik atıp bişeye olmaz dedim o da onlara açık açık anlattı neden cimdik attığımı.sinirlendim soğuk durdum.sonra konuştum ama içimden kızgınlığımı anlatmak gelmedi.şakayla karışık bahsettim yine anlamadı)sonra geçen gün o çok kızdıkları kp (hep beraberiz kv kaynım kp yine benle dalga geçiyor onların yanında)dedi ki"oğlum yapma ben annenizle böyle konuşuyormuyum sizin yanınızda böyle davranıyorsun dikkatimi çekti"dedi sözle uyardı.ama eşim güldü tabi babası böyle dese de tersini yapar diye hiç dikkate almadı bile.kv'de "onlar birbirinin şakalarından anlıyor,sen karışma" dedi.konuyu kapamaya çalıştı.
dün akşam ağladım en sonunda ağlamama rahatı bozulnuş şekilde uyandı sen rüyanda mı ağlıyorsun dedi.hayır dedim uyuyamadım,noldu dedi, o an çok bezmiş hissettim kendimi yok bir şey sen kaldığın yerden uyumaya devam et dedim sinirlice tamam dedi.sabahta kalkıp işe giderken bir şey demeden gittim.
derdimi anlatmaya çalışsam hep aynı cümlelerle karşılık verecek ben özür dileyecek bir şey mi yaptım çok uzatıyorsun(ben her iddasına varım tüm hemcinslerimden daha az bahsederim)bende aynı şeyleri duymaya bıktım o yüzden kırıldığım içimi yiyen bir şey varsa anlatmak gelmiyor ona içimden.o da hiç neden üzülüyorum diye kafa yormaktansa(tabi kendisi hep haklı ya korkuyor haksız çıkacak diye) öyle can sıkıntısından trip attığımı düşünüyor(hep kendi en iyisi ya)çocukça davrandığımı düşünüyor.yine suçlu ben annesinin yanında bile ister ciddi ister şaka ile karışık hep kötü ben.(ben bile onun bu düşüncelerini anlarken o beni anlamamkta insan üstü çabasına devam ediyor)
hani görmezden gelip idare de ettim hiç birini yapmasam fevri olmuş olayım da,yapınca da bir çözümü olmadı bende peygamber değilim sabrımın iyi niyetimin sınırı var ve o artık sınırlarını zorlamaya başladı,maçına filanda karışmıyorum.takım takım diye kudurduğu takım kendi yaşında bekar bir iki hayırsız insandan ve bolca kendinden ufak çocuklardan oluşuyor başkası soksun gözüne yaptığı saçma şeyleri diyorum.artık
Senin sorunun nerde biliyor musun.İçinde kurduğun düşündüğün şeyleri veya yaşadıklarını karşındaki herkes biliyor gibi davranıp lafa ortasından başlıyorsun.Şu konunu baştan tekrar bi oku.Sen daha derdini yazıya dökemezken,sorunun neyse (anlamadım çünkü) ne eşine ne kimseye kendini ifade edemezsin.

Senin sorunun nerde biliyor musun.İçinde kurduğun düşündüğün şeyleri veya yaşadıklarını karşındaki herkes biliyor gibi davranıp lafa ortasından başlıyorsun.Şu konunu baştan tekrar bi oku.Sen daha derdini yazıya dökemezken,sorunun neyse (anlamadım çünkü) ne eşine ne kimseye kendini ifade edemezsin.
anlayan arkadaşlara "evet öyle" dedim kısaca isterseniz onların mesajlarına bakın.

bu zaman kadar sorun etmedim. görmezden geldim idare ettim yine çözüm bulamadım anlamıyor.şu çok kızdıkları kayınpederim doğru yapmıyor hiçbir davranışını tasvip etmiyorum.ama dedikleri doğru.geçen gün kayınvalidem ve kaynımın yanında rezil etti beni. (ona cimdik atıp bişeye olmaz dedim o da onlara açık açık anlattı neden cimdik attığımı.sinirlendim soğuk durdum.sonra konuştum ama içimden kızgınlığımı anlatmak gelmedi.şakayla karışık bahsettim yine anlamadı)sonra geçen gün o çok kızdıkları kp (hep beraberiz kv kaynım kp yine benle dalga geçiyor onların yanında)dedi ki"oğlum yapma ben annenizle böyle konuşuyormuyum sizin yanınızda böyle davranıyorsun dikkatimi çekti"dedi sözle uyardı.ama eşim güldü tabi babası böyle dese de tersini yapar diye hiç dikkate almadı bile.kv'de "onlar birbirinin şakalarından anlıyor,sen karışma" dedi.konuyu kapamaya çalıştı.
dün akşam ağladım en sonunda ağlamama rahatı bozulnuş şekilde uyandı sen rüyanda mı ağlıyorsun dedi.hayır dedim uyuyamadım,noldu dedi, o an çok bezmiş hissettim kendimi yok bir şey sen kaldığın yerden uyumaya devam et dedim sinirlice tamam dedi.sabahta kalkıp işe giderken bir şey demeden gittim.
derdimi anlatmaya çalışsam hep aynı cümlelerle karşılık verecek ben özür dileyecek bir şey mi yaptım çok uzatıyorsun(ben her iddasına varım tüm hemcinslerimden daha az bahsederim)bende aynı şeyleri duymaya bıktım o yüzden kırıldığım içimi yiyen bir şey varsa anlatmak gelmiyor ona içimden.o da hiç neden üzülüyorum diye kafa yormaktansa(tabi kendisi hep haklı ya korkuyor haksız çıkacak diye) öyle can sıkıntısından trip attığımı düşünüyor(hep kendi en iyisi ya)çocukça davrandığımı düşünüyor.yine suçlu ben annesinin yanında bile ister ciddi ister şaka ile karışık hep kötü ben.(ben bile onun bu düşüncelerini anlarken o beni anlamamkta insan üstü çabasına devam ediyor)
Anlamadım ki:KK64:

Anlaşılmayacak ne var ki? Eşi insanların içinde küçük düşürüyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Konu sahibesi de "bak ben buna kırıldım" diyemiyor çünkü karşı taraf anlamıyor. Anlamak istemiyor. Böyle insanlar hiç değişmez maalesef. Siz de zamanla dertlerinizi içinizde yaşamaya başlayacaksınız. Çünkü zaten anlamıyor boşuna çenemi yormayayım diyeceksiniz. Belki bir psikolog eşliğinde konuşmak iyi gelebilir size?

Hicbisey anlamadimm

Sende laf sok Ananas babası varken tinlamiyorsa senin yakınlarinin yanında sok lafı.. :KK53:mendaka duka

konu o kadar kötü anlatılmış ki hiç birşey anlaşılmıyor.
sonra yorumlara baktım tek anlamayan ben değilmişim, sevindim.:D

Back
X