Kulak acısı.. Bir daha Tövbe..

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
5 ay önce kulak kıkırdağımı bir gazla deldirdim. Hiç acımadı ve düne kadar da bir şey olmadı. Bactroban diye de bir krem vermişti hiç sorunsuz ve eksiksiz sürdüm, küpeyi çevirdim. Çıkardım ona özel küpe aldım, yalnız korktuğum için kapanır falan diye geceleri de küpeye uyuyorum. Kadın öyle söyledi ve zaten eczanede deldirdim ortam da sterildi. Yalnız dünden beri orası şiş, elimi dokunduramıyorum bile çok da ağrıyor üstüne bile yatamıyorum. :KK61:Küpeyi çıkarın diyeceksiniz elleyemiyorum bile evde yapmam gereken bir şey var mı rahatlaması için? :mad:Yoksa illa doktora mı gitmeliyim? Gitsem de hangi bölüme gitmeliyim acaba? Başına hiç böyle sonradan bir şey gelen oldu mu? Hiç sorun da yaşamadım 5 ay boyunca çok fena ya otururken bile sızısı geliyor böyle inceden.. :mad:

Doktora gorunun bir arkadasin kikirdak degilde kulak memesini deldirmsi ama cok yumusak oldugundan kupe yapismisti lokal anesteziyle cikardilar.Sizde gidin acile rahatlatirlar en azindan

Cok gecmis olsun iltihap kotu doktora gorun belki antibiotik falan lazimdir.
Ben 8 yil once deldirdim kikirdagi hic aci da hissetmedim boyle biseyde yasamadim. En agritan piercingim burundu o da iltihap falan kapmamisti yine cok sukur

Cok gecmis olsun iltihap kotu doktora gorun belki antibiotik falan lazimdir.
Ben 8 yil once deldirdim kikirdagi hic aci da hissetmedim boyle biseyde yasamadim. En agritan piercingim burundu o da iltihap falan kapmamisti yine cok sukur

Teşekkür ederim çok fena bir acı ya ben de deldirirken ve 5 aydır hiç böyle sorun yaşamadım ya:KK42: Annem diyor ki o tarafına fazla mı yattın acaba:KK42: Of aksilik ya..

Ay nasıl yapışmış inanamıyorum ya:KK42:

Cok yumusak olunca kulak memesi iste kupe icine girmis etinin :/ Ama sizde oyle bisey oldugunu sanmam benim ablamda da oldu kesinlikle dokunamiyordu bagiriyordu dokunulunca ama soyle deneyin cikarmayi mesela bir elinizle sabit tutun onden kupeyi arkadanda etinize elinizi degdirmeden tek hamlede cekin hizlica

Hatta yanina bi tane daha mi yaptirsam diyorum ben simdi korktum:KK17::KK70:

Yok ben bir daha asla bakın göbeğimi de deldirdim 2 sene oldu hiç böyle sorun yaşamadım bende:KK42: aynı eczanede deldirmiştim ısrar kıyamet:KK42: Ona güvenerek gittim ama of şimdi böyle oldu.. Sıcaktan mı tahriş oldu acaba terledim ettim diye inşallah geçer bir an önce ya:KK42:

olabilir o tahris etmistir belki. Taktigin kupe altin gumus falan mi?

Evet altın ama bugüne dek böyle sorun çıkarmamıştı alerjim olsa daha önce falan ortaya çıkmaz mıydı diye korkuyorum şimdi. Kızlar diyor kolye bile takamazdın altına ya da gümüşe alerjin olsa. Bilmiyorum ya çok fena acıyor.

Evet altın ama bugüne dek böyle sorun çıkarmamıştı alerjim olsa daha önce falan ortaya çıkmaz mıydı diye korkuyorum şimdi. Kızlar diyor kolye bile takamazdın altına ya da gümüşe alerjin olsa. Bilmiyorum ya çok fena acıyor.
Yok ondan demedim. Altin ya da gumus olmasaydi alerjin mi var acaba diye sordum cunku bende var altin ve gumusten baska bisey takamiyorum. Ama altinmis zaten o alerji yapmaz diye dusunuyorum ozellikle kolyede alerji olmadiysan daha once. Ben imitasyon hic bisey takamiyorum uzaktan seviyorum o guzelim seyleri:KK35:

Kupeyi çevir olduğu yerde. Takip çıkarmaya gerek yok. Acisada yapmalısın iltihabı da atar böylelikle. Tamamen iyileşme olsa bile zaman zaman bunu yasayabilirsin ayrıca. Ben de ara ara şişme olurdu. Ne yaptın dersen küpeleri her aklıma geldiğinde döndürürdüm. İltihap akıyor zaten pamukla temizlerdim. Kupeyi çıkarır temizlerdim. Mümkün olduğu kadar temiz tutmaya bak orayı.

Bulabilirsen titanyum küpe bul. Titanyum mikrop barındırmıyormuş. Ameliyatlarda kemiklere vs takiliyormuş. Piercinglerde titanyum önerirler hep.

Kulak ağrısını en iyi bilenlerdenim. Her türlü iltihabını geçirmiş biri olarak, doktordan baska kafana göre ilac kullanma tatlım. KBB doktoruna görünmelisin muhakkak, ihmal etme

X