Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar benim oglum 3 aylik ve surekli gaz sancisiyla ugrasiyoruz hep huzursuz uykusu yok dr gaz diyor ama dun bi tanidigim kulak agrisi olabilir kulagina bikac gun sutunden damlat dedi int arastirdim kulak agrisi belirtileri oglumda var uykuya dalamamak huysuzluk ayaklarini diremek sadece kulagini tutmuyor o da belki kucuk oldugu icin bikac gun dr gittik kulaginda hicbisey yok dedi sizce kulaga sut damlatmayi denemelimiyim deneyen varmi?
Merhabalar benim oglum 3 aylik ve surekli gaz sancisiyla ugrasiyoruz hep huzursuz uykusu yok dr gaz diyor ama dun bi tanidigim kulak agrisi olabilir kulagina bikac gun sutunden damlat dedi int arastirdim kulak agrisi belirtileri oglumda var uykuya dalamamak huysuzluk ayaklarini diremek sadece kulagini tutmuyor o da belki kucuk oldugu icin bikac gun dr gittik kulaginda hicbisey yok dedi sizce kulaga sut damlatmayi denemelimiyim deneyen varmi?
Doktora gıtmıssın yok demıs bence tanıdgının fıkrıne deil doktorun bılgısıne inan güwen süt damlatmayıda ilk duydum yapma bence gazdır aynıları bzdede var karnını elma yagıyla ov bacaklarnı karnına hafif götür gazını cıkartır cıkartncada rahatladgnı görceksn
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Kulak agrisi oyle bisey ki hic ama hic durmadan agliyor kesinlikle memeyi tutamiyor hicbir sekilde rahatlayip uyuyamiyor ikinci yavrumda yasamistik memeyi bu yuzden birakmisti cok uzun ve zor bir tedavi sureci oldu