• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KULAK AĞRISI

Sena0303

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba benım yaklaşık 1-2 haftadır kulağım ağrıyor. Ikı kere acile gittim antibiyotik kulak damlası verdı düzenli kullanıyorum ama fayda etmedi antibiyotik bitmek üzere. Ağrı kesicisiz yatamıyorum. Başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olsun lütfen 😔

Bnmde ağrıyor dişten dolayı biraz arada

Geçmişti birkaç gün önce duş aldım tekrar basladı bugun doktora gıttım acile farklı bır antıbıyotık verdı
Geçmiş olsun olsun da acile gidip durma doğru teşhis ve tedavi için kulak burun boğaza git

Konuyu ilk 31 mayısta açmışsınız o zamandan şimdiye gitmiştiniz Kbb ye.
Sgk geçen düşük fark ücreti ödeyeceğiniz bir özel hastane bulun bence.
Kbb görmeli acillik değil bu konu

Geçmişti birkaç gün önce duş aldım tekrar basladı bugun doktora gıttım acile farklı bır antıbıyotık verdı
KBB gidin,KBB doktoru doğru ilacı verir,gerekirse özel karışımlar hazırlatıyorlar renkli oluyor, yada farklı damla veriyorlar oda asitli oluyor bende de kulak mantarı iltihab vardı KBB verdiği ilacı kullandım, mantarı temizledi ve 2 yıldır kulaklarıma her banyoda vazelinli pamuk kullanıyorum çok şükür tıkanma vs yok.

Konuyu ilk 31 mayısta açmışsınız o zamandan şimdiye gitmiştiniz Kbb ye.
Sgk geçen düşük fark ücreti ödeyeceğiniz bir özel hastane bulun bence.
Kbb görmeli acillik değil bu konu
Şöyle konuyu açtığımda ilk olmuştu bir hafta antibiyotik kullandım kulağımın ağrısı geçmişti. Bu yuzden geçtiğini düşündüm.Bir hafta sonra duş aldım tekrar ağrımaya başladı. Hemen randevu bulamayacağım için acıle gittim sonrasında da KBB randevusu aldım zaten ama iki hafta sonraya verdi.

KBB gidin,KBB doktoru doğru ilacı verir,gerekirse özel karışımlar hazırlatıyorlar renkli oluyor, yada farklı damla veriyorlar oda asitli oluyor bende de kulak mantarı iltihab vardı KBB verdiği ilacı kullandım, mantarı temizledi ve 2 yıldır kulaklarıma her banyoda vazelinli pamuk kullanıyorum çok şükür tıkanma vs yok.
Yorumunuz için teşekkür ederim🙂 iki haftaya gideceğim inşallah. Gerçekten cok zor

Yorumunuz için teşekkür ederim🙂 iki haftaya gideceğim inşallah. Gerçekten cok zor
Kulagınıza su kaçırmayın 3 doktorumda söylediği bana banyoda vazelinli pamuktu siz de kullanın.

Arkadaşlar merhaba bugun KBB polikliniğinr gittim.Doktor kulağımda herhangıbır sey olmadığını soyledı . Ama özellikle rüzgar ya da duştan sonra cok şiddetli ağrıyor. Çene eklemınden kaynaklı da ağrı oluyormuş haftaya diş randevusu aldım hiç böyle bi sey başına gelen oldu mu yardımcı olursanız cok sevınırım

Ve kulak içim de hassas farkındayım elimle vs dokunduğumda acıyor

Arkadaşlar merhaba bugun KBB polikliniğinr gittim.Doktor kulağımda herhangıbır sey olmadığını soyledı . Ama özellikle rüzgar ya da duştan sonra cok şiddetli ağrıyor. Çene eklemınden kaynaklı da ağrı oluyormuş haftaya diş randevusu aldım hiç böyle bi sey başına gelen oldu mu yardımcı olursanız cok sevınırım
Diş doktoruna gidin ama baska KBB gidin derim kulaklarımdan bende çok çektim ilk mantar temizlendi dediler,sonra 2.sefer yine temizlendi ve önemlisi su kaçırmayım vazelinli pamuk kullanın 3 doktorda bana vazelinli pamuk önerdi.

Diş doktoruna gidin ama baska KBB gidin derim kulaklarımdan bende çok çektim ilk mantar temizlendi dediler,sonra 2.sefer yine temizlendi ve önemlisi su kaçırmayım vazelinli pamuk kullanın 3 doktorda bana vazelinli pamuk önerdi.
Sizde de mi ağrı oluyordu.Bir de benım rüzgardan da etkileniyor

Sizde de mi ağrı oluyordu.Bir de benım rüzgardan da etkileniyor
Tıkanıklık vardı bende, özellikle duş sonrası oldu ilk tıkanma,mantar b orta kulak iltihabı geçirdim 2 yıldır pamuklu vazelin kullanıyorum birşey olmadı şükür.

Back
X