Geçmiş olsun, Bende bademcik ameliyatından önce oluyordu bitti çok şükür.merhaba ben astımdan tedavi görüyorum 2008 den beri. bugün doktoruma gittim ciğerlerimde ağrılı bir basınç hissi var diye. baktı önceki filmlere baktı (öncekinde zatüre geçirmişim doktor söylemedi haberim yok) daha iyisin kbb ye git viral enfeksiyon olabilir dedi. sürekli boğazım şişer, ağrır, kurur en önemlisi iltihap olur. böyle sorunları olan varmı
Zatürre olduğunuzdan haberiniz yok mu? Nasıl söylememiş doktor? Zatürre öyle kendiliğinden geçecek bir hastalık değil ki. Penisilin iğnesi falan lazım. 3 yaşından beri kronik zatürrem var, 2-3 yılda bir nükseder, hiç kendiliğinden geçtiği olmadı. Zaten yatağa düşürecek duruma getirir ayakta atlatılmaz ki. Bu arada alerjik astımım da var, astım ilaçları tedavi etmez zatürreyi. Bence siz doktorunuzu değiştirmelisiniz. Hiç güven vermedi bana. Bi de kulan burun boğaz ne alaka? Astıma da zatürreye de göğüs hastalıkları hekimi bakar.merhaba ben astımdan tedavi görüyorum 2008 den beri. bugün doktoruma gittim ciğerlerimde ağrılı bir basınç hissi var diye. baktı önceki filmlere baktı (öncekinde zatüre geçirmişim doktor söylemedi haberim yok) daha iyisin kbb ye git viral enfeksiyon olabilir dedi. sürekli boğazım şişer, ağrır, kurur en önemlisi iltihap olur. böyle sorunları olan varmı
Zatürre olduğunuzdan haberiniz yok mu? Nasıl söylememiş doktor? Zatürre öyle kendiliğinden geçecek bir hastalık değil ki. Penisilin iğnesi falan lazım. 3 yaşından beri kronik zatürrem var, 2-3 yılda bir nükseder, hiç kendiliğinden geçtiği olmadı. Zaten yatağa düşürecek duruma getirir ayakta atlatılmaz ki. Bu arada alerjik astımım da var, astım ilaçları tedavi etmez zatürreyi. Bence siz doktorunuzu değiştirmelisiniz. Hiç güven vermedi bana. Bi de kulan burun boğaz ne alaka? Astıma da zatürreye de göğüs hastalıkları hekimi bakar.
ben sigarayıda bıraktım 2 ay kadar oldu. bir tane bile içsem o hissi yaşıyordum sigaranında etkili olduğunu anlayınca bıraktım. fark oldu baya. bırakmanı öneririm canım kesinlikle...Ben cok sigara icince ve sigarayı degistirince oluyo gogusde baski hissi
benim doktorum çok iyi bir doktor. yedikule göğüs hastalıklarında. ama doktorum uzun süredir muayenelere bakmamış sağlık sorunundan dolayı başka doktordan almak zorunda kalmıştım, o ara oldu ne olduysa. o zaman ayakta atlatmadım yatıyordum çok kötüydüm. bide aile hekimime de ayrıca gittim zaten ağır ilaçlar aldım o zaman. çok zor atlattım. ben bilemem doktorun doğru yönlendirmesi gerekiyor. doğru doktor arıyordum. kendi doktorumdan muayene oldum sonunda. çok iyi ilgileniyor. filmlerde ciğerlerim temiz çıktı. öncekilerle bile karşılaştırdı. ben sürekli hastalanırım. boğazımda beyaz iltihaplar olur ciğerlerim yanar sanki. bunları anlattım artık dayanamıyorum bu kadar tekrar etmesine diye anlatınca kbb ye de bi görün viral enfeksiyon olabilir dedi.
hatta sizin doktorunuz kim nerde bilgi verebilirmisiniz.
Geçmiş olsun, Bende bademcik ameliyatından önce oluyordu bitti çok şükür.
hayır hatta boğazım o halde iken bile gittim gittiğim doktor önemli değil ilaçlarla geçer dedi. ama yaz günü bile oluyor artık doktorlarada güvenmiyorumsanırım tekrarlayan bogaz enfeksiyonu geçiriyorsunuz
o da cigerlerinize kadar iniyor
bu durumda aylık koruyucu igne yaptırmanız tavsiye edilmedi mi
Valla benim k.b.b komple sorunluydu o yüzden alabileceğimiz bütün önlemleri aldık, Bademcik ameliyatının en riskli tarafı boğaz yolunu korumasız bırakması, grip faranjite çeviriyor vb. Bildiğim kadarıyla bir ilaç çıkmış ameliyata gerek kalmıyormuş artık. İşinin ehli bir doktora gidersen sorunun bitecektir. Bakırköyde önerebileceğim bir doktor var hattateşekkür ederim. bademcik amaliyatı çözümmü gerçekten? kimse önermiyor. bende düşünüyorum aldırıp kurtulayım diye ama kafam karışıyor her kafadan ayrı ses. çok okuyorum şu aralar forumlardan memnun olmayanda var önermiyorlarda ama memnun olanlarda var senin gibi ne yapacağım bilemiyorum ama doktora gidince soracağım artık
Benim de sürekli bademciklerim şişer, ağrır, yanar.. Geçen yıl atandığım şehir beni daha da mahvediyor, havası çok kuru ve ben sürekli hastayım, geçen sene doktor bademciklerinizi aldırmayı bir düşünün demişti, ona da cesaretim yok.
Valla benim k.b.b komple sorunluydu o yüzden alabileceğimiz bütün önlemleri aldık, Bademcik ameliyatının en riskli tarafı boğaz yolunu korumasız bırakması, grip faranjite çeviriyor vb. Bildiğim kadarıyla bir ilaç çıkmış ameliyata gerek kalmıyormuş artık. İşinin ehli bir doktora gidersen sorunun bitecektir. Bakırköyde önerebileceğim bir doktor var hatta
hayır hatta boğazım o halde iken bile gittim gittiğim doktor önemli değil ilaçlarla geçer dedi. ama yaz günü bile oluyor artık doktorlarada güvenmiyorum
İzmirdeyim canım ben. Çok iyi bir doktorum var ama işine yaramaz sanırım. Sen doktoruna güveniyorsan sorun yok.benim doktorum çok iyi bir doktor. yedikule göğüs hastalıklarında. ama doktorum uzun süredir muayenelere bakmamış sağlık sorunundan dolayı başka doktordan almak zorunda kalmıştım, o ara oldu ne olduysa. o zaman ayakta atlatmadım yatıyordum çok kötüydüm. bide aile hekimime de ayrıca gittim zaten ağır ilaçlar aldım o zaman. çok zor atlattım. ben bilemem doktorun doğru yönlendirmesi gerekiyor. doğru doktor arıyordum. kendi doktorumdan muayene oldum sonunda. çok iyi ilgileniyor. filmlerde ciğerlerim temiz çıktı. öncekilerle bile karşılaştırdı. ben sürekli hastalanırım. boğazımda beyaz iltihaplar olur ciğerlerim yanar sanki. bunları anlattım artık dayanamıyorum bu kadar tekrar etmesine diye anlatınca kbb ye de bi görün viral enfeksiyon olabilir dedi.
hatta sizin doktorunuz kim nerde bilgi verebilirmisiniz.
Özel mesajla attım :)kimdir adı ne yazabilirmisin hemen şimdi sıra alayım lütfenn
Ciğerlerin problemliyse bademcik ameliyatı önermez canım doktor. Mikrobun ya da virüsün direkt ciğere yerleşmesi demek bademciğin olmaması.teşekkür ederim. bademcik amaliyatı çözümmü gerçekten? kimse önermiyor. bende düşünüyorum aldırıp kurtulayım diye ama kafam karışıyor her kafadan ayrı ses. çok okuyorum şu aralar forumlardan memnun olmayanda var önermiyorlarda ama memnun olanlarda var senin gibi ne yapacağım bilemiyorum ama doktora gidince soracağım artık
İzmirdeyim canım ben. Çok iyi bir doktorum var ama işine yaramaz sanırım. Sen doktoruna güveniyorsan sorun yok.
Ciğerlerin problemliyse bademcik ameliyatı önermez canım doktor. Mikrobun ya da virüsün direkt ciğere yerleşmesi demek bademciğin olmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?