• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulak çinlamasi baş dönmesi

Ben atak gecirdigim zaman acile gitmiştik ben yürüyemeyecek kadar kötüydüm sedyeyle götürdüler acilin doktoru beni öyle görünce hemen bütün tetkikleri yaptirdi kalpten bi sey cektiler beyin emari falan cektirdi bir sey cikmadi bunlar yeterlimi yoksa yinede sizin dediginiz gibi bir nörologa gideyimmi cvp icin tesekkürler

O zaman rahat olabilirsin.

Geçmiş olsun. Muhtemelen vertigo sorunu yaşıyorsunuz. Bir an önce doktora gidin. Manevra tedavisi uyguluyor doktor ve bir nebze olsun rahat nefes alıyor insan. Yasayan bilir çok zor. Bir ton şarap içse bu kadar dönmez insanin basi icmeden sarhoş oldum saniyorum ben ataklar geldiğinde.

Merhaba, Amonra

bende 1 kaç haftadır, bu sıkıntı ile uğraşıyorum ayrıca bebek de istiyoruz, ama hamile kalmaktan korkuyorum, ya olursa ilaçta kullanamazsam diye, tesadüf sizi gördüm sanırım hamilesiniz, umarım sıkıntı olmamıştır ama, olduğunda neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba, Amonra

bende 1 kaç haftadır, bu sıkıntı ile uğraşıyorum ayrıca bebek de istiyoruz, ama hamile kalmaktan korkuyorum, ya olursa ilaçta kullanamazsam diye, tesadüf sizi gördüm sanırım hamilesiniz, umarım sıkıntı olmamıştır ama, olduğunda neler yapıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.

gebeliğimde hiç atak olmadı çok şükür. olursa da kullandığım ilaçları zaten kullanamam betaserc hamilelikte kullanılmayan nörolojik bir ilaç diye biliyorum. ama ben ataklar geldiğinde ilaç içsemde çok fayda etmezdi. manevra hareketleri var bilirsiniz doktor onu uygular ve rapor verirdi. gözümü açmadan günlerce yattığımı bilirim. 3-4 gün içinde azalarak sona ererdi. gebelikte hiç çekilmez sanırım allah korusun. doktorunuza bir sorun gebelikte belki farklı ilaç tedavisi yapıyorlardır.

Merhaba arkadaslar ben gecen sene tamda bu aralarda şöyle bir rahatsizlik yasadim kulak cinlamasi ve aşiri baş dönmesi şöyleki ayakta bile duramiyosun bunun yani sira sürekli kusma ve denge kaybi neredeyse kendimden gececektim cok zordu aranizda bu durumu yasayan varmi bu durum tekrarlarmi ve neden olur dr gittim bana düzgünce bisey söylemedi sadece menier hastaligi dedi lütfen cvp bekliyorum

ya bende bi keresinde doktora bu sikayetten dolayi gitmistim hatta beyin kanamasiyim son saaatlerim falan diyodum:52: ama doktor dediki senin kulaginda kristallerin dagilmis kristal hastaligi dedi , soyle bi kac evirme cevirme hareketi yapti emekleye emekleye geldigim hastaneden kosa kosa ciktim :1: ama bilemicem seninkiside öyle biseymi ?:51:

ya bende bi keresinde doktora bu sikayetten dolayi gitmistim hatta beyin kanamasiyim son saaatlerim falan diyodum:52: ama doktor dediki senin kulaginda kristallerin dagilmis kristal hastaligi dedi , soyle bi kac evirme cevirme hareketi yapti emekleye emekleye geldigim hastaneden kosa kosa ciktim :1: ama bilemicem seninkiside öyle biseymi ?:51:

Evet benimki de cok şiddetliydi ayakta bile duramiyodum benimki 4-5gün sürdü aynen senin gibi olunca ölücem zannettim banada kristal oynamasi dediler siz en son ne zaman oldunuz bir keremi yoksa tekrarliyormu

Back
X