B bulutumsubiri Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 356 Emoji Skoru 191 Puanlar 53 Yaş 34 24 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi truvalikiz #21 usagi2234 .!.: Benimde durumum aynı bi çare bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Yok daha gidemedim ufak çocuğum olunca. Düşünürsem delirecek gibi oluyorum. Hep ses açıyorum arka planda
usagi2234 .!.: Benimde durumum aynı bi çare bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Yok daha gidemedim ufak çocuğum olunca. Düşünürsem delirecek gibi oluyorum. Hep ses açıyorum arka planda
U usagi2234 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 29 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi truvalikiz #22 bulutumsubiri .!.: Yok daha gidemedim ufak çocuğum olunca. Düşünürsem delirecek gibi oluyorum. Hep ses açıyorum arka planda Genişletmek için tıkla... Kulağınızı parmağınızla kapattığınızda ses gidiyor mu dener misiniz
bulutumsubiri .!.: Yok daha gidemedim ufak çocuğum olunca. Düşünürsem delirecek gibi oluyorum. Hep ses açıyorum arka planda Genişletmek için tıkla... Kulağınızı parmağınızla kapattığınızda ses gidiyor mu dener misiniz
B bulutumsubiri Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 356 Emoji Skoru 191 Puanlar 53 Yaş 34 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi truvalikiz #23 usagi2234 .!.: Kulağınızı parmağınızla kapattığınızda ses gidiyor mu dener misiniz Genişletmek için tıkla... Yok daha arttı
usagi2234 .!.: Kulağınızı parmağınızla kapattığınızda ses gidiyor mu dener misiniz Genişletmek için tıkla... Yok daha arttı
U usagi2234 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 29 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi truvalikiz #24 bulutumsubiri .!.: Yok daha arttı Genişletmek için tıkla... Anladım acaba uyurken falan kulak tıpacı taksak azaltırmı diye düşündüm
bulutumsubiri .!.: Yok daha arttı Genişletmek için tıkla... Anladım acaba uyurken falan kulak tıpacı taksak azaltırmı diye düşündüm