kulak kıkırdağımı burunuma koydu ama revizyon gerekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi okcat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
23
1
36
İstanbul
Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba ben de daha ilk haftadan anladım revizyon gerektiğini doktoruma söylediğimde de azarımı işittim şimdi 3 ay oldu burnum müthiş sızlıyor bir taraftan nefes alamıyorum ne yapacagım bilmiyorum:( revizyn kıkırdak olaylarından çok korkuyorum:( revizyon için hangi doktora güvenicem artık para sorun değil kredimi çeker öderim yeterki bana ömürlük bir burun yapsın:(( artık güzel olsunu da gectim burnumdan nefes almak istiyorum:(

Back