kulak tıkanması

doktorun soyledığıne gore iltihap yok kir yok o da sebebını tam bulamadı ve vertıgo ılaçlarını yazdı belkı bu olabılır şüphelenıyorum dedi... ama bende baş donmesı mıde bulantısı yok ... sadece kulağım tıkalı
1 yada 2 damla z.yagi damlatin yarım saat bekleyin

Tikanma neden oldu acaba cok enteresan.Ben onuu defalarca yasadim mesela ama sorun belliydi bir kez sol kulagim tikandi agri sizi yoktu pislik birikmis dr iki dakikada temizledi tas gibi bir parca cikardi.Baska sefer pompa ile burnuma tuzlu su veriyordum ,fazla baski yapinca ostaki borusu kaymis kulaklarim tikandi.Bunda agrim vardi, kafam balon gibiydi kulaklarim su doluydu.Antiboyotik ile 10 gunde gecti.Onun disinda burnum tikanip sinusler dolunca en az 5 gun isitme kaybim oluyor, gecen haftadan beri boyleyim sinusler bosalinca duzeliyor kendiligindem.Sakiz iyi geliyor ama 5dk cigneyince birsey olmuyor.Dr dedigi gibi 10 gune gecmezse tekrar gidersiniz.

Benim düzenli olarak 6-8 ayda bir tıkanır yıkatırım geçer.Özelde direk yıkıyorlar devlette gliserin veriyorlarmıs.Kirden değil demişsiniz ama bence yıkasın mutlaka faydası olur.Gecmis olsun,berbat bir histir biliyorum :(

Back
X