Kendi kendinize nasıl buldunuz? Ameliyat mı oldunuz, ameliyattan sonra geçtimi? Birde uğultu nasıl bi sesti
Gerek görmedikleri tetkikleri ısrarla isteyerek ve bıkmadan tekrar tekrar giderek buldum yani buldurdum.
Geçirdiğim yüz felcinin nörolojik bir şeyden kaynaklanmadığı kesinleşince kulağa yoğunlaştık, tabi benim
seneler süren ileri derece işitme kaybı, kulakta dolgunluk hissi ve uğultu vardı, zaman zaman akarsu sesi gibi zaman zaman rüzgar sesi gibi
ara ara çınlamaya dönüyordu ve sinirlenince ağlayınca çok yorulunca vs artıyordu şiddeti, hem felç hem belirtiler artmaya başlayınca ameliyat dendi sonra çare
o kararı da bir şey yok ama açıp bakıcaz sadece diye aldılar, sonuç olarak kulağın içini tamamen kaplayıp beyine kadar yayılan kolesteatom denilen bir kist olduğu ortaya çıktı,
uğultu eskiye nazaran daha az fakat halen var ve zaman zaman artıp azalıyor, ayrıca eşimin babasının kulak zarı delikti ve inanılmaz uğultusu vardı geceleri uyuyamıyordu o, ameliyattan sonra geçti onunki.
Babamın da aynı şekilde uğultu problemi var onun da kulak kristalleri oynuyor zaman zaman, oynadığı zaman artıyor ama ilaç tedavisiyle geçiyor.