KULAK UĞULTUSU YARDIMMM

siyahbimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
13
1
86
26
Herkese merhaba. Benim yıllardır kulağımda bir rüzgar sesi var sol kulağımda oluyor ve elimi boynumun sol tarafına bastırınca geçiyor. Yorgunken-stresliyken artıyor olabilir bilmiyorum fakat böyle bi durum yaşayan var mı? Boyna bastırınca geçen lütfen yazar mısınız?

Herkese merhaba. Benim yıllardır kulağımda bir rüzgar sesi var sol kulağımda oluyor ve elimi boynumun sol tarafına bastırınca geçiyor. Yorgunken-stresliyken artıyor olabilir bilmiyorum fakat böyle bi durum yaşayan var mı? Boyna bastırınca geçen lütfen yazar mısınız?

Bendede ekim ayından beri var. Konumda var hatta. Bastırınca gecmiyo ama sinirliyken artıyo ve rüzgar sesi, kaç doktora gittim sebebi bulunamadı alısmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun . Siz hiç gittiniz mi doktora

Bende de arada bir kulak uğultusu ve çınlama oluyor ama uzun sürmüyor. KBB doktoruna gittiniz mi?
Bendede ekim ayından beri var. Konumda var hatta. Bastırınca gecmiyo ama sinirliyken artıyo ve rüzgar sesi, kaç doktora gittim sebebi bulunamadı alısmaya calısıyorum. Allah yardımcımız olsun . Siz hiç gittiniz mi doktora
Evet gittim elbette senelerdir var çünkü. Boyunda düzleşmem varmış belki ona bağlıdır bilmiyorum. Kbb’ye gittim nörolojiye gittim belki dişlerimdendir dedim dişçiye gittim( öyle bi şey okumuştum) bende de stres baş ağrısı varken artıyor ama geçmiyor sol tarafıma bası yaptığımda geçiyor çok spesifik olduğu için bunu yaşayıp teşhis alan var mı merak içindeyim açıkçası

Bende de oluyor. Hem doktora gittim hemde araştırmıştım. Bazen kulak yanından geçen damarın sesini duyuyormuşuz. özellikle stresli zamanlarda belirginleşiyormuş. Bazen uykudan uyandırdım beni o ses öyle artardı ki. Endişelenecek birşey değil dediler. Benim zamanla azaldı sesler. Ama iki seneye yakın rahatsız edici haldeydiler.

Bende de oluyor. Hem doktora gittim hemde araştırmıştım. Bazen kulak yanından geçen damarın sesini duyuyormuşuz. özellikle stresli zamanlarda belirginleşiyormuş. Bazen uykudan uyandırdım beni o ses öyle artardı ki. Endişelenecek birşey değil dediler. Benim zamanla azaldı sesler. Ama iki seneye yakın rahatsız edici haldeydiler.
Benim de arada geçiyor arada artıyor. 5 yıldır yaşıyorum ben bu sorunu bazen inanılmaz artıyor bazen hiç yok internette de bakınca korkuyo insan

Oldum bir şey bulamadılar sorun gözükmüyor demişlerdi
İki MR bir tomografide bir şey yok diyip yolladıkları kulağımdan dolayı 5.derece yüz felci geçirip ölümden döndüm, özele gidip MR vs çekmelerini isteyin bence, kulak uğultusu hiç basit bir şey değil bir hastalığın belirtisi ve sebebini ne yazık ki kendiniz bulmak zorundasınız çoğu doktora göre kimsede bir şey yok zaten.

İki MR bir tomografide bir şey yok diyip yolladıkları kulağımdan dolayı 5.derece yüz felci geçirip ölümden döndüm, özele gidip MR vs çekmelerini isteyin bence, kulak uğultusu hiç basit bir şey değil bir hastalığın belirtisi ve sebebini ne yazık ki kendiniz bulmak zorundasınız çoğu doktora göre kimsede bir şey yok zaten.
Bugün gittiğim beyin cerrahı %90 damarsal bi durum dedi anjiyo yapacakmışız mrdan sonra size de geçmiş olsun neyiniz varmış?

Bugün gittiğim beyin cerrahı %90 damarsal bi durum dedi anjiyo yapacakmışız mrdan sonra size de geçmiş olsun neyiniz varmış?
Sağolun, benimki bir tür kistti ama gittiğim bütün doktorlar bir şey yok dedi gönderdi resmen kendi kendime buldum hastalığımı, mutlaka bir sebebi var o sebebi özel devlet anjiyo MR ne gerekiyorsa yaptırıp bulun kulakta uğultu çınlama basınç hissi vs önemli şeyler, çok geçmiş olsun size de.

Sağolun, benimki bir tür kistti ama gittiğim bütün doktorlar bir şey yok dedi gönderdi resmen kendi kendime buldum hastalığımı, mutlaka bir sebebi var o sebebi özel devlet anjiyo MR ne gerekiyorsa yaptırıp bulun kulakta uğultu çınlama basınç hissi vs önemli şeyler, çok geçmiş olsun size de.
Kendi kendinize nasıl buldunuz? Ameliyat mı oldunuz, ameliyattan sonra geçtimi? Birde uğultu nasıl bi sesti

Kendi kendinize nasıl buldunuz? Ameliyat mı oldunuz, ameliyattan sonra geçtimi? Birde uğultu nasıl bi sesti
Gerek görmedikleri tetkikleri ısrarla isteyerek ve bıkmadan tekrar tekrar giderek buldum yani buldurdum.
Geçirdiğim yüz felcinin nörolojik bir şeyden kaynaklanmadığı kesinleşince kulağa yoğunlaştık, tabi benim
seneler süren ileri derece işitme kaybı, kulakta dolgunluk hissi ve uğultu vardı, zaman zaman akarsu sesi gibi zaman zaman rüzgar sesi gibi
ara ara çınlamaya dönüyordu ve sinirlenince ağlayınca çok yorulunca vs artıyordu şiddeti, hem felç hem belirtiler artmaya başlayınca ameliyat dendi sonra çare
o kararı da bir şey yok ama açıp bakıcaz sadece diye aldılar, sonuç olarak kulağın içini tamamen kaplayıp beyine kadar yayılan kolesteatom denilen bir kist olduğu ortaya çıktı,
uğultu eskiye nazaran daha az fakat halen var ve zaman zaman artıp azalıyor, ayrıca eşimin babasının kulak zarı delikti ve inanılmaz uğultusu vardı geceleri uyuyamıyordu o, ameliyattan sonra geçti onunki.
Babamın da aynı şekilde uğultu problemi var onun da kulak kristalleri oynuyor zaman zaman, oynadığı zaman artıyor ama ilaç tedavisiyle geçiyor.

Back
X