• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak zarım delinmiş

kbb muayenesi, işitme testi varsa dengesizlik denge testi

Çok fazla konunuz var açılmış. Gitmeler gelmeler gitmeler bir kediye kanıp geri gelmeler. Baba evine dönmeler eğitime başlamak istemeler sonra tekrar eşine dönmeler vs vs. Daha önce de yazdım cevap alamamıştım başka bir konunuz da. Eşinizle evlilik yapmadan önceki süreçte bir şeyler var yerine oturmayan.
Eşimle 2 sene flört ettik bana karşı bir tek bir hatası olmayan insandı. Ailesi doğulu ve Kürt beni Türk’üm diye istemiyorlar ve eşime karşı sürekli beni kötülüyorlar benim yemek temizlik vs şeylerde tek eksiğimde de eşim onları haklı görüyor kültürler farklı uyum sağlayamıyoruz

Eşimle 2 sene flört ettik bana karşı bir tek bir hatası olmayan insandı. Ailesi doğulu ve Kürt beni Türk’üm diye istemiyorlar ve eşime karşı sürekli beni kötülüyorlar benim yemek temizlik vs şeylerde tek eksiğimde de eşim onları haklı görüyor kültürler farklı uyum sağlayamıyoruz
Ailen istemedi tabi bi evliliği sende aileni dinlemeyerek bu adama kaçtın. Sonra ailen razı oldu ve dugun yapıldı. Esiniz ne isle meşgul acaba batı da mi yaşıyor esiniz yoksa Doğuda mi ikamet ediyorsunuz eşinizin ailesinin yanında filan mi ?

Ailen istemedi tabi bi evliliği sende aileni dinlemeyerek bu adama kaçtın. Sonra ailen razı oldu ve dugun yapıldı. Esiniz ne isle meşgul acaba batı da mi yaşıyor esiniz yoksa Doğuda mi ikamet ediyorsunuz eşinizin ailesinin yanında filan mi ?
Batı da yaşıyoruz ailesi burds

Eşimle kavga ederken suratıma tokat atmıştı kulağıma denk geldi kulak zarım delinmiş doktor diyor ki kendisi iyileşebileceği gibi iyileşemeyebilirde başına böyle bişey denk gelen var mı :KK43:
Kulağınıza su kaçırmayın. 1 ay içinde düzelir.

Back
X