- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Melekbulut5505
Merhaba ben 23 yaşındayım çocukken iki kere kulağımda sıvı birikmişti ilaç kullandım düzelmişti ama 5 Ay önce grip oldum doktora gittiğimde burnumda alerjik rinit ve sağ kulağımda sıvı birikmesi ve kulak zarı çökmesi var dediler alerji ilacı verdiler kullandım ama çok da düzenli kullanamadım neyse 5 ayın sonunda dün tekrar başka Bi doktora gittim kendi doktoruma uzaktaydım mecburen başka doktora gittim baktı kulağıma kulak zarı delinmiş ama kendini onarmış dedi işitme testi ver gel dedi burnumda çok doluyo tek taraflı olarak sürekli temizleme isteği duyuyorum dedim alerjiden olabilir dedi ama muayene etmedi burnumdan işitme testi verdim sonuçta kulakta sıvı birikimi devam ediyor tüp takalım dedi bende tekrar burnumu sordum burnumda mı Bu yüzden akıyo dedim hapşurma ve kaşıntı varmı dedi evet bazen oluyo dedim o zaman tüp takılırken biyopsi de yaparız dedi ve kağıda nazofarenks biyopsi önerilir yazmış ben biyopsi diyince korkudan soramadım o an çıktım odadan ama sonra İnternetten araştırdığımda kulakta sıvı birikimi yetişkinlerde nazofarenks de ki tğmörler den olabilirmiş çok korkuyorum ben kanser sandım ne yapmalıyım