Kulaktan kıkırdak alınarak revizyon ameliyatı olanlar bakar mısınız

mah_i_nur

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
130
25
38
Arkadaşlar ben revizyon Olacağım ve doktor kulağımdan kıkırdak alarak yapacagını söyledi ama bir kaç arkadaş kulak kıkırdağının erime yapacagını söylüyor ben de korktum beş on yol sonra yeniden ayni sıkıntıyı yasamak istemiyorum bu şekilde ameliyat olan kar ve mutlu olanlar

Bnde oyle duydum bnde pazar günü ameliyat oluyorum kaburga kıkırdagı kullanılacak bn den alınacak hem sekil alınması daha kolay ve yumuşak doku erime durumu olmuyor artık bnde aynı acıları yaşamak istemiyorum revizyon ameliyatımı
eren tastan ve muhammet dilber yapacak

Benim ilk ameliyatim olacak burnumda kirik var doktorum kaburgadan kıkırdak alacagini soyledi

Bnde oyle duydum bnde pazar günü ameliyat oluyorum kaburga kıkırdagı kullanılacak bn den alınacak hem sekil alınması daha kolay ve yumuşak doku erime durumu olmuyor artık bnde aynı acıları yaşamak istemiyorum revizyon ameliyatımı
eren tastan ve muhammet dilber yapacak
Merhabalar arkadaşım..öncelikle geçmiş olsun bende 2 güne kadar kaburgamdan kıkırdak alınıp revizyon ameliyatı olucam..ama kaburgadan kıkırdak alınması işi beni çok ürkütüyor..süreç nasıl oluyo bu durumda bana yardımcı olurmusun lütfen çok ağrı oluyo mu kaburgada??

Bn ameliyat oldum cok sükürrhersey yyolunda gidiyorsizdede kaburga kıkırdagı alınacak ise emin ellerde olun yoksa sonu hüsran olur ciddi bir ameliyat oluyor revizyon yani kurtarma operasyonu bnm drum Eren taştan kaburga kıkırdagı konusunda dünya literaturüne girdi ve sorun yapamıyorum 28 MayıscCuma oldum eertelenmişti.

X