KÜLKEDİLERİNİN MA'CERA BİLDİRİM TOPİĞİ

10 Ekim Pazartesi Ödevi

Giymediginiz 5 parca kiyafeti elden çıkarmak ( ic camasiri, pantolon, gomlek,esarp,elbise,eşofman son 6 aydir hic giymedim dediginiz 5 parca)

1. eshma

2. yesilkubbe

3. vintagecupcakes

4. cnntrm

5. eflalim

6.dagci

7.NAVLEE

8. Chentiq

Bnde bu gruba katılmak istiyorum . Herkese merhaba . Beni de yazar mısınız? Bir de bilgi verir misiniz ? Şimdi üst mesajda yazan görevi yaparak başlıyorum

11 Ekim Salı Günlük Ödevi:

Aspiratör/Davlumbaz icli disli guzelce temizlenecek, filtreler her türlü yag ve kirden arindirilacak

1. yesilkubbe

Aspiratör/Davlumbaz icli disli guzelce temizlenecek, filtreler her türlü yag ve kirden arindirilacak

1. yesilkubbe
2.hsya09

12 ekim çarşamba günü günlük ödev:
KAŞIKLIĞIN TEMİZLENMESİ ( foto da atılabilir)

1. yesilkubbe
2.hsya09
3. elifcino

1. yesilkubbe
2.hsya09
3. elifcino
4.eshma

12 ekim günlük ödevi vintagecupcakes banlandığı için benden rica etti yazmamı hepinize slm var

mutfak ve banyodaki derz aralarının temizlenmesi

1. yesilkubbe
2.hsya09
3. elifcino
4.eshma
5.cnntrm

12 ekim günlük ödevi vintagecupcakes banlandığı için benden rica etti yazmamı hepinize slm var

mutfak ve banyodaki derz aralarının temizlenmesi

ve aleyküm selam. karışıklık olmuş. ödevi kaşıklığın temizlenmesi olarak seçiyorum. navle kusura bakma.derz arası dediğin şeyler yerler ve duvarlar yani komple. benim küçücük evimde bile bir dünya iş demek bu. kaldıki evi dubleks tripleks olup 2 banyolu arkadaşlar var. günlük ödev konseptine uymadığı için seçmedim.

KAŞIKLIĞIN TEMİZLENMESİ ( foto da atılabilir

Kubdef

1. kubdef
2. cnntrm

1. kubdef
2. cnntrm
3. Hsya09

1. kubdef
2. cnntrm
3. Hsya09
4. Chentiq

1. kubdef
2. cnntrm
3. Hsya09
4. Chentiq
5. yesilkubbe

1. kubdef
2. cnntrm
3. Hsya09
4. Chentiq
5. yesilkubbe
6.eshma

13 Ekim Persembe Gunluk Ödev
Çamasir Makinesi Temizleme
Lastik aralari ve deterjan gozu guzelce temizlenecek dışı silinecek. İmkaniniz varsa detarjan gozune limon tozu veya sirke koyarak 90 derecede bos calistirip ic temizligi de yapabilirsiniz.

13 Ekim Persembe Gunluk Ödev
Lastik aralari ve deterjan gozu guzelce temizlenecek dışı silinecek. İmkaniniz varsa detarjan gozune limon tozu veya sirke koyarak 90 derecede bos calistirip ic temizligi de yapabilirsiniz.

Kubdef

13 Ekim Persembe Gunluk Ödev:

1. Kubdef

2. Yesilkubbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…