KÜLKEDİLERİNİN MA'CERA BİLDİRİM TOPİĞİ

Sayin kulkedileri 25 aralik pazargunu dahil bu hafta odevler bende. 26 araliktan itibaren 1 hafta boyunca odev verecek anayigit araniyor. Talip olanlar genel topikten yazsinlar.

19.12.2016 Pazartesi Günlük Ödevi

Buzdolabi duzenlenip temizlenecek ve genel topige resim atilacak. (Kimse sizi buzdolabinin icinden tanimaz)

chentiq NAVLEE yesilkubbe P pinartn buble dagci areser kubdef @eflalim @elifcino CKbeautyandsheer Four lights @geberik gelin

Unuttuklarimi genel topikten etiketleyip, bildirim topigine bak deyiverin size zahmet

DÜN TEMİZLEMİŞTİM.
AKŞAM UNUTMAZSAM ÇEKEYİM.

KIZLAR BİR SÜREDİR PEK SAĞLIĞIM YERİNDE DEĞİL.
O YÜZDEN PEK UĞRAMIYORUM.
İŞ YAPMAYINCA KEYİFLİ GELMİYOR.

NORMAL HALİME DÖNMEYİ BEKLİYORUM.

Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanırsın. Anne hasta olunca evde sistem çöküyor.

Ya beni gorup mu veriyorsun acaba. Dun dolap temizligi vardi bugun de toz. Dolap dun yapilmisti.. oh oh. Listeyi goremedim ama sohbet almis gitmis

20.12.2016 Gunluk ödevi

Tv unitesi, konsol turu mobilyalarimizin tozunu aliyoruz.

1. Chentiq
2. Areser (yatak odası komidinleri)

Son düzenleme:
20.12.2016 Gunluk ödevi

Tv unitesi, konsol turu mobilyalarimizin tozunu aliyoruz.

1. Chentiq
2. Areser (yatak odası komidinleri)
3. Pinartn

Benim çamş. Mak. Yerinden oynamıyor, bulş. Mak. Öyle. Çok can sıkıcı. Elektrik neysede bağlantı hortumu ,musluklar sorun.aslında sürekli takılı fişlerde elektrik harcıyor az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…