1. Odak noktası: mutfak tamamlandı
2.Aylık düzen listesi: 6 sı tamamlandı
3.Haftalık alışkanlık: 1. 3. ve 4. tamamlandı
4. Hastalık durumu: İlk iki hafta ütümü biriktirmedim ama son iki hafta malum çok hastaydım istemeden biriktirdim bu sefer:) bu da bir gelişme:) bundan sonra hastalık durumu dışında biriktirmeyi düşünmüyorum.
5. Kimseye meydan okumadım kimsede bana okumadı:)
Umarım doğru yazmışımdır bugün tekrar giremem chentiq
Eshma
1. Odak noktasi mutfak.........tamamlandi
2. Aylik 8 madde.....................7si tamamlandi (valla film izlemeye hiç vaktim yoktu malesef)
3. Haftalik aliskanlik.............1, 2,3 ve 4 Tamam.( 4 te diyorum çünkü bu zaten benim hastalığım o sebeple Tamam)
4. Hastalik durumu....... Artık herşeyi aldığım yere bırakıyorum herşey yeri yerinde düzenli olmaya büyük özensin gösteriyorum
1. Odak noktasi mutfak.........tamamdır
2. Aylik 8.Madde tamamdır
3. Haftalik aliskanlik.............1, 2,3,4(aldığım herşeyi yerine koymaya dikkat ederim zati)
4. Hastalik durumu....... bu ay hiç ütü biriktirmedim :)
5.meydan okumama cnntrm
resim yolladı :) bana meydan okuyan olmadı ama tezgah alışkanlığında resim yolladım kubdef
arkadaşıma :)
1. hedef olarak iş hayatı ile ev hanımlığını bir arada yürütmeyi öğrenmek vardı kısmen öğrendim gibi gibi
2. odak noktasi mutfak tamamlandı
3. Haftalık bi alışkanlık yapmadım..
4. düzen listelirinin maddenin çoğunu hep yaparım tmam sadece eş ve çocuklarla beraber toplama yok. nerdeee
5.hastalık olarak çamaşırları yerine koymaya başladım umarım devam eder böyle
Bende bildirim yapiyim kizlar
1.odak noktasi :mutfak tamamlandi cami silinecek yagmur cok yagdi haftaya silerim
2.maddelerin hepsini yaptim chentiqe dua ettim filmi sinemada izledik dügün dernek 2
3.kimse meydan okumadi bende okumadim
4.aliskanliklar kismina daha cok calismam lazim
Hava soguk oldugu icin camasir evde kuruyo sürekli kuruyani alip yenisini seriyorum marta kadar böyle
1- Odak noktası mutfak: tamamlandı
2- 8 maddeden 6 sı tamamlandı
3- Alışkanlıklar 1-4 Tamamlandı
4- Hastalık durumu ' artık ütüleri eskisi kadar biriktirmiyorum.