4.HAFTA- Aylık harcama lıstesı tutmak. Bu ay sadece ihtiyaç duyduğunuz şeyleri alma karar verin. Başardığınız ve başaramadığınız şeylerın lıstesını tutun. Ay sonunda ısteyecegım.
-liste tutuldu..çok şey almak istedim ama tek birşey bile almadım..ne şahsıma özel nede market alışverislerinde..sadece acil ihtiyac olanları aldım.kendimle cidden gurur duydum :)..
5.HAFTA-İşi biten gereçleri yerlerine koyun.
-elimden geldiği kadar dikkat ettim ama bir benimle olmuyor,eşim ve kızımıda bu konuda eğitmem şart..
6.HAFTA- 15 dk boyunca evı duzenleyın. derleyip toparlayın
-her akşam yatmadan önce düzenli olarak yaptım..sabah dağınık olmayan bir eve uyanmak güzel.
4.HAFTA- ISI BITEN GERECLERI YERINE KOYMA ????
ŞUBAT AYI DUZEN LISTESI:
Mutfağınıza bakın. Bu ayı nasıl geçırdınız, mutfağınız sımdı nasıl gorunuyor. Ne hıssedıyorsunuz? hep bu sekılde kalması ıcın neler yapabılırsınız? yazın ve grupta herkesı etiketleyerek paylasın.
* genel olarak düzenli bir mutfağım vardı..tezgahta bulaşık bırakmamaya dikkat ettim.yerini hergün süpürüp siliyorum artık.ocağımı her akşam siliyorum.böyle kalması için hergün en az yarım saatimi mutfak temizliğine ayırıyorum diyebilirim.
Birikmiş dergi ve gazeteleri indirim kuponu/fatura ve broşürleri elden geçirin; atın / kaldırın.
4.HAFTA- Aylık harcama lıstesı tutmak. Bu ay sadece ihtiyaç duyduğunuz şeyleri alma karar verin. Başardığınız ve başaramadığınız şeylerın lıstesını tutun. Ay sonunda ısteyecegım.
-liste tutuldu. mümkün mertebe gereksiz şey almamaya çalıştık ama bu ay biraz yaz için kızıma geçen sezondan kalan ve fiyatı çok ıuygun kıyafetler ile gelecek kış için kendime ayakkabılar aldım. sezonda 1 tane alınan fiyata 3 tane aldım gibi. ama yinede harcamalar fazla ve azaltmak gerekiyor 5.HAFTA-İşi biten gereçleri yerlerine koyun.
zaten benim hastalığım bu o sebeple elimden geldikçe bu konuya dikkat etmeye çalıştım. ama eşim malesef bu konuda hiç yardımcı olmuyor. onu nasıl eğiticem bilmiyorum.
-her akşam yatmadan önce evi düzenli bırakmaya çalıştım. 4.HAFTA- ISI BITEN GERECLERI YERINE KOYMA ????
ŞUBAT AYI DUZEN LISTESI:
Birikmiş dergi ve gazeteleri indirim kuponu/fatura ve broşürleri elden geçirin; atın / kaldırın. zaten sürekli atarım gereksiz şeyleri.
Mutfağınıza bakın. Bu ayı nasıl geçırdınız, mutfağınız sımdı nasıl gorunuyor. Ne hıssedıyorsunuz? hep bu sekılde kalması ıcın neler yapabılırsınız? yazın ve grupta herkesı etiketleyerek paylasın.
* bu ay mutfak genel olarak düzenli oldu. özellikle akşam yatmadan tezgahta birşey bırakmayınca en son yenen yemekten sonra mutfak süpürülüp yerleri silinince daha düzenli oluyor.@yesa1 , bendimahi
,@seyhan77, @buble,MaRaL_
10 dk boyunca "sadece" Müzik dinleyin.
genelde mutfağı toplarken müzik dinlerim. birde kızımı uyuturken.
Sık kaybettiğiniz bir şey için bir yer belirleyin.
bu olaya hala bi çözüm bulamadım.
Sevgililer Günü için plan yapın. ♥
sevgili kızımla o günü parklarda geçirdik. eşim zaten bi kutlamadı bile ne diyeyim ki
Kırk yılda bir giydiğiniz giysi ve ayakkabılarınızı verin. (asgarı 3 parça)
2-3 parça kıyafeti ayırıp annemle bir tanıdığa gönderdim.
Ailecek film izleyin. (gecen ay yapmayanlar 2 fılm ızlesın
*valla film izlemek şu an hayal gibi çizgi film izliyoruz hergün kabul olur mu?
Oturma odanızı temizleyin, 1 demet çiçek koyun. ❀ saksı cıcegı, sevmıyorsanız kaktüs onu da sevmıyorsanız kucuk bır bıblo (baktığınızda kulkedılerını hatırlayacağınız bır obje ıstıyorum)
*orkide alıcam salona ama daha alamadım malesef.
Öğleden sonra güzel bir şekerleme yapın.
*kızımı uyuturken arada yapıyorum
gecen ay başladığınız kıtabı bıtırın. hıc baslamamıs olanlar ıse baslasın (bu madde zorunludur.
*az kaldı bitmesine bugün yarın bitiriririm inşallah .
ODAK NOKTALARININ TEMİZLİĞİ - SALON YADA OTURMA ODASI VE HOL :
bende 10 maddelik bi liste yaptım sadece odanın lambasını silmek kaldı onuda bu akşam silip tüm görevleri bitirmiş olacağım.
markete girince abur cubur ıvır zıvır almayı bıraktım bu ay:)
5.HAFTA-İşi biten gereçleri yerlerine koyun.
her zaman yaptığım bir şey şükür devam ediyor
yaptım
ŞUBAT AYI DUZEN LISTESI:
Birikmiş dergi ve gazeteleri indirim kuponu/fatura ve broşürleri elden geçirin; atın / kaldırın.
attım
•İki çocukla bunu yapmak nekadar mümkünse okadar oldu diyeyim :) listede tutmadım, 5.HAFTA-İşi biten gereçleri yerlerine koyun.
•gece yatmadan herşeyi yerine koyuyorum. 6.HAFTA- 15 dk boyunca evı duzenleyın. derleyip toparlayın
•bu tamamdır.
4.HAFTA- ISI BITEN GERECLERI YERINE KOYMA
•Tamam dedik ya :)
ŞUBAT AYI DUZEN LISTESI:
Birikmiş dergi ve gazeteleri indirim kuponu/fatura ve broşürleri elden geçirin; atın / kaldırın.Evde asla tutmam böle şeyler.
Mutfak tamamdır benim bi sıkıntı yok her daim toplu.
10 dk boyunca "sadece" Müzik dinleyin.
Müzik dinlemeyi hiç sevmem
Sık kaybettiğiniz bir şey için bir yer belirleyin.
sık kaybettiğim bi şey yok.
Sevgililer Günü için plan yapın. ♥
sevgililer günü kutlamayız.
Kırk yılda bir giydiğiniz giysi ve ayakkabılarınızı verin. (asgarı 3 parça)
tamamdır.
Ailecek film izleyin. (gecen ay yapmayanlar 2 fılm ızlesın
tamamdır.
Oturma odanızı temizleyin, 1 demet çiçek koyun. ❀ saksı cıcegı, sevmıyorsanız kaktüs onu da sevmıyorsanız kucuk bır bıblo (baktığınızda kulkedılerını hatırlayacağınız bır obje ıstıyorum)
oğlum okulda çim Ada'm yapmış eğer büyürse lavantalarım olacak :)
Öğleden sonra güzel bir şekerleme yapın.
Bu havada karada tamam her yerde uyurum.
gecen ay başladığınız kıtabı bıtırın. hıc baslamamıs olanlar ıse baslasın (bu madde zorunludur.
kitap okumuyorum,Kuran okuyorum,bence yeter.
ODAK NOKTALARININ TEMİZLİĞİ - SALON YADA OTURMA ODASI VE HOL :
Tamamdır.