@prensesinannesi missladybird
@NAVLEE:hepsi eksievde değilim @Buzlu kahve : Günlük ödev, günlük 5 madde tamam odak noktasina başlandı @elifcino: günlük ödev, günlük 5 madde ve haftanın alışkanlığı tamam buble
: günlük ödev,haftanın alışkanlığı tamam eshma
-günlük 5 madde tamam , günlük ödev tamam haftanın alışkanlığı tamam , odak noktasına başlandı Spencer90 dagci Nego
: toz alma dışında günlük maddelerim tamam , manevi listem de tamam
Nevresimleri haftasonu değişmiştim, havlu değiştim. areser cnntrmanneadayı:=FASULYE) Günlük ödev ve haftanın alışkanlığı tamam. Günlük 5 madde 3,5+ :))) kubdef
: günlük odev tamam haftanın alışkanlığı da tamam bes maddemin 3unu yaptım odak noktasina başlayamadim @hsya09 CKbeautyandsheer
@prensesinannesi missladybird
@NAVLEE:hepsi eksievde değilim @Buzlu kahve : Günlük ödev, günlük 5 madde tamam odak noktasina başlandı @elifcino: günlük ödev, günlük 5 madde ve haftanın alışkanlığı tamam buble
: günlük ödev,haftanın alışkanlığı tamam eshma Spencer90 dagci
:banyo bu akşam yıkanacak.hafta sonu fırsat olmadı.haftanın alışkanlığı tamam.günlük maddeler tamam.aylık odak noktası beyz eşyaların altı hariç tamam. Nego
: toz alma dışında günlük maddelerim tamam , manevi listem de tamam
Nevresimleri haftasonu değişmiştim, havlu değiştim. areser cnntrmanneadayı:=FASULYE) kubdef
: günlük odev tamam haftanın alışkanlığı da tamam bes maddemin 3unu yaptım odak noktasina başlayamadim @hsya09 CKbeautyandsheer