- Konu Sahibi masalindunyasi
-
beden ve fiyatları yazarsanız ona göre bakalım
canım siyah beyaz kürk yelek kaç beden ve fiyatı nedir ?
Canım nekadar ödeyebilirsin söyle bana
canım bunu sen belirlemelisin ben alıcıyım ,isterim ki,makul olsun elbette ama sanırım bedenlerimiz tutmuyor
36/38 e olur,dar kalıp ben hamile kalmadan önce almıştım o zaman 54 kiloydum-şık duruyor 6 tl diyim o zaman
36/38 e olur,dar kalıp ben hamile kalmadan önce almıştım o zaman 54 kiloydum-şık duruyor 6 tl diyim o zaman
canım kürk yelek olursa alayım ama tek ürün olmasın kargo açısından siyah gibi görünen mont var oda 6 tl mi ? kaç beden ? uyarsa onuda alayım anneme...
Annene mi ,maşallah annen genç görünümlü olmalı tekrar edeyim kaban yeşil 42 bedene kadar olur ama gögüsler büyükse 40 a olur çünkü göğüs bölümü kapanır ama dar görünür.Tamam dersen ayırayım ikisini de... tamam 6 tl yazmışım ona da 6 diyelim bakalım.
annem genç daha canımtamam yelek ve montu alıyorum kapıda ödemeli olarak adresi yazayım sana
arkadaş vazgeçerse bende alabilirim montu 6 liraya:)) pembeli gömlek tunik yeşil çizgili ve kalpli triko gibi olur mu?onlardanda seçerim yanına..benimde ürünlerim var takas düşünürseniz bakarsınız..mavi eşofman altı erkek mi? 42 beden large bedenmi oluyor?
Canım onlar ayrıldı şimdilik almazsa sana dönüş yaparım...mavi ekoseli eşofman pantolon tarzında dizaynı var M VE L bedene uyarlı...likralı,esnek,hiçbir iz yapmaz....Arkadaşlar ben çok ucuz tuttum fiyatları gerçekten o yüzden indirim yaparsam olmaz gibime geliyor.
erkek ürünü yani değilmi eşofman..pembe gömlekle çizgil yeşil ve kalpli trikodamı ayrıldıı.
canım mesaj kutun dolmuş burdan vereyim yanıtı;
benim ptt hesabım var ama niye alıyorlar ki, sen bana bunları ptt ile kapıda ödemeli göndereceksin diye mi ? anlamadım
yok canım senden almazlar eğer ptt de hesabın yoksa alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?