Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

tm o zaman 3 ünü ayırıyorum sana adres yaz olur mu ben de sana yazarım cnm

tamam canım özelden yaz bana atıcam birazdan sana bende.yarın veririm kargoyu herkes kendi gönderdiği kargoyu ödesin uyar mı?birazdan elbise ölçülerinide yazıcam sana ölçüp.mavi eşofman çok giyildi mi canım kaç bedendi?

tamam canım özelden yaz bana atıcam birazdan sana bende.yarın veririm kargoyu herkes kendi gönderdiği kargoyu ödesin uyar mı?birazdan elbise ölçülerinide yazıcam sana ölçüp.mavi eşofman çok giyildi mi canım kaç bedendi?

tamam tatlım o üçü ozman.bende sana hediye bişiler koyıcam..sende siyah kombinezon varsa bakar mısın?ne zmandır arıyorum bulamıyorum ya:(

boru paça streç değil elbise iç gösterrmiyor kesinlikle batik ürünü yumuşacık

canım elbisenin 1-2cm esnem payı var çok esnek bir kumaş değil ama olur üstünde 38 yazıyor ama kalıp büyük bende 36-38 giyiyorum ama çok bol oldu döküldü üstümden resmen denemeden alınca:(

ölçüler:
-göğüs:47-48
-basen:54-55
-boy:93-94 canım

hiç bilmiyorum cnm sayfaya sor bakalım mutlaka vardır,benim elbise baştan sona kadar kendiliğinden kombinezonlu gibi

tamam tatlım ölçülerini yazdım elbisenin adresini ver yarın kargonu gönderim.ben senin kargonu ödeyerek göndereceğim bilgin olsun.

tamam inan vaktim yok ölçüyle artık kısmet adre yazıyorum ben de kargonu ödüyorum

tamam tatlım bende yarın kargoya gitcem diye hemen karar vermek istedim istanbulda hava çok soğuk bi kaç gündür tekrar tekrar gitmek istemiyrm ptt ye.bekliyorum adrresini.hediye içinde bişey beğen eklerim canım

tamam tatlım bende yarın kargoya gitcem diye hemen karar vermek istedim istanbulda hava çok soğuk bi kaç gündür tekrar tekrar gitmek istemiyrm ptt ye.bekliyorum adrresini.hediye içinde bişey beğen eklerim canım

adresi gönderdim canım yarın göndericem kargonu .ikimizde istanbuldaymışız çabuk gelir ..kombinezon aklında bulunsun..bişey beğenirsen sayfamdan söyle ekliyim içine canım

saol canım benim karşılıklı duygularımız,benim de sana olcak süprizlerim muçk

istanbulda olduğumuz için kargo çabuk gelir.yarına elinde olabilirmiş canım haberin olsun.4,5 akadar eteği bulup gönderirsen benimkide çabuk gelir aslında çok merak ediyorum özellikle elbiseyi:))

istanbulda olduğumuz için kargo çabuk gelir.yarına elinde olabilirmiş canım haberin olsun.4,5 akadar eteği bulup gönderirsen benimkide çabuk gelir aslında çok merak ediyorum özellikle elbiseyi:))

inan ki 4 den sonra çıkmam bebekle çok zor,sabahtan çıkabilirdim ama şimdi çok zor
eğer içine sinmezse başka gönderirim sana ama beğenirsin gerçekten,yazlık elbise yumuşacık

inan ki 4 den sonra çıkmam bebekle çok zor,sabahtan çıkabilirdim ama şimdi çok zor
eğer içine sinmezse başka gönderirim sana ama beğenirsin gerçekten,yazlık elbise yumuşacık

tamam canım önemli dğil seni zor durumda bırakmak istemem .ist'da hava soğuk çıkarma yavrucağı:)

Arkadaşlar yeniden yüklemeye başladım bakın ihtiyacınız varsa kaçırmayın

Eklentiler

• $SAM_1581.webp
    $SAM_1581.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $SAM_1582.webp
    $SAM_1582.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_1584.webp
    $SAM_1584.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_1583.webp
    $SAM_1583.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $SAM_1587.webp
    $SAM_1587.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
  • $SAM_1588.webp
    $SAM_1588.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $SAM_1589.webp
    $SAM_1589.webp
    22 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_1590.webp
    $SAM_1590.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 39
tamam canım önemli dğil seni zor durumda bırakmak istemem .ist'da hava soğuk çıkarma yavrucağı:)
kısa kollu collezion 38 beden kısa ceket , arkadasında ple detayı var şipşirin , dışı siyah içi siyah-beyaz mini ekose 10TL
collezion 29 beden 5TL pantalon
max 38 beden, sporumsu pantalon 10TL
Leke tulum çok büzdüğüm için kırışık durmuş kırışık değil kaygan kumaşı var 10TL 38 beden
Yeşil dizin bir parmak altı pardesü 15TL 38 beden
bu ürünlerim hiç giyilmedi sadece etiketleri yok

Back
X