kullanan varmı

birsav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
69
3
16
İstanbul
merhaba arkadaslar dun doktora gittim midem kotu oldugu ıcın rennie dıye surup verdi ben doktor ac karnına ıc dıye dedıgını hatırlıyorum ama tam emın degılım eczacı tok ıcılcek dedı kullanan varsa doktor sıze nasıl kullanılcagını soyledı bılgı verırsenız sevınırım

bende hamıleyken kullanıyordum tok karnına kullanıyordum...şuanda bıle mıde orunu olduğunda kullanıyoruz ve tok karnına...ama sen doktoruna danış veya araştır...

kafama göre içiyorm ben doktor günde 4 kere dedi benm sorun fazla..bazen işe yarıyoo bazen baş edemiyo midemle ..

cok saolun arkadaslar doktor 1 ay sonra gıdıcem telınıde almamıstım kullanan arkadaslardan bılgı almak ıstedım

tok kullanılıyor aç değil cnm..bir de gaviscon daha iyi rahatlatıyor birdahakine onu dene istersen..

Aynen gaviskon daha iyi reni pek etkili değil. Yemeklerden sonra alınıyor.

cok saolun arkadaslar bunu bı denıyeyım olmazsa sızın dedıgınızı denerim allah hepimizin bebişlerini saglıkla hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…