Elektrikli Süpürgeler Kullananlar bilgisi olanlar

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Selam kızlar.malesef kızım astım hastası.şimdi bide 10 aylık oğlum var muhtemelen oda astım adayı.çocuklarında astım olanlar beni çok iyi anlar.o nalet öksürük çocuğu resmen perişan ediyo.çocuklardan dolayı evim çok batıyo.hergün mecburen süpürüyorum ancak her gün silemiyorum.onun için buharlı temizleyicilerden almayı düşünüyorum.ancak çevremde hiç kullanan yok.aklımda arçelik var.çünkü hem parçası çok yani ocak içi fayans filanda temizliyosun hemde fiyatı uygun.içinizde kullanan varmı hiç.bayisine gittim bugün kapalı.boş yerede almak istemiyorum.benim için çok önemli.çocuklarım çok öksürüyo

Buharlı temizleyici konusunda fikrim yok fakat eve bir nebulizatör almanızı da öneririm.
Benim kuzenim allerjik astım hastası çocukluğundan kaç defa krize girip hastanelik oldu.
Evdeki nebulizatör onu nispeten rahatlatmıştı.

Nebülatör 2 yıldır var canım.gece bile yspıyoruz atak zamanlarında.

Ben aldim buharli temizleyici cok kullanisli gelmedi bana.birkac kullanip kaldirdim.
Bir arkadasmin cocugunda alerji var ihlasin supurgesini almış bu hali yikamasi falan olandan sanirim çok memnun.

Ben değil fakat annem arçeliğin buharlı temizleyicisini aldı. Biz memnun kalmadık. Şöyle temizleme özelliği başarılı fakat tankı elle taşıman gerekli bu çok yorucu ayrıca tankın su haznesi çok küçük sürekli bitiyor ve soğumadan su ekleyemiyorsun. Tabi biz alalı zaman geçti son zamanlarda yeni bir model çıkardıysa onu bilemem. Şu anda kullanılmıyor evimizde. Ben fakirin ürünlerini beğeniyorum. Onu araştırmayı düşünüyorum

Sanırım benim baktığımda elde taşınanlardan yuvarlak.

Geçmiş olsun çocuklarınıza.
Ben 2 yıla yakın zamandır fakir 2in profesyonel steam mop kullanıyorum. Çok memnunun .biraz pahalı bir ürün ama verdiğim paraya değdi diyebilirim. Kızım doğduktan sonra kimyasal deterjanları kullanmamaya başladım, aldığım mop bu açıdan çok işime yaradı. Mop yaptıktan sonra ev çok temiz ve güzel kokuyor. Ekonomik kaygınız yoksa tavsiye ederim.

Ben çok memnunum buharlı temizleyicimden, Arçelik aldım, temizliği çok güzel yapıyor, omuzda taşıma kısmı zor gelebiliyor ama alıştım.

O sadece yer için sanırım.ben ocak duvar halı filan için olanlardan istiyorum aslında.ben kendimde çok rahatsız oluyorum deterjandan.

Bende arçelik düşünüyorum canım.heryerde denedinmi ocak fayans cam halı gibi.omuz haricinde yerde filan durmuyomu.
Mutfak dolapları, kaloriferin içi, duvarlar, halı, koltuk, yer, ocak, banyo, fayans, cam, hepsini denedim. Büyük temizlik yapmadan önce almıştım zaten, her yer için kullandım.Sadece ocağa önden aspirin dökmüştüm.
Yüksek yeri yapacaksan mecbur omzuna asıyorsun, hortumu kısa ama yeri falan silerken yere bırakıp sürüyebirsin.
Alırsan sıcakken kesinlikle açma kapağını, iyice soğuduğundan emin ol, düdüklü tencere gibi ses çıkarıyor içinde acayip bir basınç var. Bir kere açtım da ödüm koptu patlayacak diye

Çok saol canım.bikaç güne sipariş veririm heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…