- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Süpürgem yeni daha.bi ara sulu alıyım dedim.doktor çok gerekli değil dedi vazgeçtim.şimdi bunu araştırıyorum.Buharli temizleyiciyi bilmiyorum faydalidir elbet ama elektrik supurgenizide degistirip dyson alin derim eger yoksa.
Nebülatör 2 yıldır var canım.gece bile yspıyoruz atak zamanlarında.Buharlı temizleyici konusunda fikrim yok fakat eve bir nebulizatör almanızı da öneririm.
Benim kuzenim allerjik astım hastası çocukluğundan kaç defa krize girip hastanelik oldu.
Evdeki nebulizatör onu nispeten rahatlatmıştı.
O sadece mob gibi olduğu için almışken teferruatlı alıyım diyorum canım.hani duvar halı koltuk silme parçalarıda var arçeliğin sanırım.Alfa hakkinda iyi yorumlar aldim. Arcelik'i bilmiyorum canim.
Hangi markaydı bide neden kullanışlı değildi canım.Ben aldim buharli temizleyici cok kullanisli gelmedi bana.birkac kullanip kaldirdim.
Bir arkadasmin cocugunda alerji var ihlasin supurgesini almış bu hali yikamasi falan olandan sanirim çok memnun.
Anladım geçmiş olsun büyüdükçe bünyesi güçlendikçe öksürükler inşallah azalırNebülatör 2 yıldır var canım.gece bile yspıyoruz atak zamanlarında.
Sanırım benim baktığımda elde taşınanlardan yuvarlak.Ben değil fakat annem arçeliğin buharlı temizleyicisini aldı. Biz memnun kalmadık. Şöyle temizleme özelliği başarılı fakat tankı elle taşıman gerekli bu çok yorucu ayrıca tankın su haznesi çok küçük sürekli bitiyor ve soğumadan su ekleyemiyorsun. Tabi biz alalı zaman geçti son zamanlarda yeni bir model çıkardıysa onu bilemem. Şu anda kullanılmıyor evimizde. Ben fakirin ürünlerini beğeniyorum. Onu araştırmayı düşünüyorum
3 kademeli benimki dusuk ayarda pek buhar vermiyor yuksektede kanepeme iz yapti.markayi hatirlamiyorum şimdi fantom muydu .bakabilecegim biyerde degil. Ocakgi da hiç temizlememisti.Hangi markaydı bide neden kullanışlı değildi canım.
O sadece yer için sanırım.ben ocak duvar halı filan için olanlardan istiyorum aslında.ben kendimde çok rahatsız oluyorum deterjandan.Geçmiş olsun çocuklarınıza.
Ben 2 yıla yakın zamandır fakir 2in profesyonel steam mop kullanıyorum. Çok memnunun .biraz pahalı bir ürün ama verdiğim paraya değdi diyebilirim. Kızım doğduktan sonra kimyasal deterjanları kullanmamaya başladım, aldığım mop bu açıdan çok işime yaradı. Mop yaptıktan sonra ev çok temiz ve güzel kokuyor. Ekonomik kaygınız yoksa tavsiye ederim.
Bende arçelik düşünüyorum canım.heryerde denedinmi ocak fayans cam halı gibi.omuz haricinde yerde filan durmuyomu.Ben çok memnunum buharlı temizleyicimden, Arçelik aldım, temizliği çok güzel yapıyor, omuzda taşıma kısmı zor gelebiliyor ama alıştım.
Mutfak dolapları, kaloriferin içi, duvarlar, halı, koltuk, yer, ocak, banyo, fayans, cam, hepsini denedim. Büyük temizlik yapmadan önce almıştım zaten, her yer için kullandım.Sadece ocağa önden aspirin dökmüştüm.Bende arçelik düşünüyorum canım.heryerde denedinmi ocak fayans cam halı gibi.omuz haricinde yerde filan durmuyomu.
Sadece yer için değil. Cam,duvar , fırın, koltuk vs çok amaçlı kullanımı var.O sadece yer için sanırım.ben ocak duvar halı filan için olanlardan istiyorum aslında.ben kendimde çok rahatsız oluyorum deterjandan.
Çok saol canım.bikaç güne sipariş veririm heralde.Mutfak dolapları, kaloriferin içi, duvarlar, halı, koltuk, yer, ocak, banyo, fayans, cam, hepsini denedim. Büyük temizlik yapmadan önce almıştım zaten, her yer için kullandım.Sadece ocağa önden aspirin dökmüştüm.
Yüksek yeri yapacaksan mecbur omzuna asıyorsun, hortumu kısa ama yeri falan silerken yere bırakıp sürüyebirsin.
Alırsan sıcakken kesinlikle açma kapağını, iyice soğuduğundan emin ol, düdüklü tencere gibi ses çıkarıyor içinde acayip bir basınç var. Bir kere açtım da ödüm koptu patlayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?