- Konu Sahibi fataldanger
-
Merhaba, ben Remington dan çok memnunum.Seramik yüzeyi tercih edin derim.Uzun zamandır düzleştirici almak istiyorum ama onca marka ve model arasından hangisini seçeceğimi şaşırdım. Kullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici var mı?
Merhaba, ben Remington dan çok memnunum.Seramik yüzeyi tercih edin derim.
Keratin ProtectDüzleştiriciniz remingtonun hangi modeli?
Remingtonun bir düzleştiricisi vardı bende, ama o son çıkan modellerinden değil eski bir modeliydi. Çok çabuk bozuldu. O yüzden aslında babyliss düşünüyordum. Fakat onda da bir sürü model var, hangi modeli iyidir acaba?Keratin Protect
elektronik sans isi bazen de.. o marka da iyi gibi , cok kullanan var.Remingtonun bir düzleştiricisi vardı bende, ama o son çıkan modellerinden değil eski bir modeliydi. Çok çabuk bozuldu. O yüzden aslında babyliss düşünüyordum. Fakat onda da bir sürü model var, hangi modeli iyidir acaba?
peki sizin düzleştiriciniz gerçekten fön gibi dümdüz yapıyor mu?elektronik sans isi bazen de.. o marka da iyi gibi , cok kullanan var.
Ben de Remington S9500 Pearl Saç Düzleştirici kullanıyordum. Aslında güzel yakma yıpratma yok ama birkaç kere üstünden geçmek gerekiyor. Tabii ben yıpranmasın diye 190 derecede kullandım. Ancak daha 3 senesini bile doldurmadan bozuldu. Açıkçası ben de şu an arayış içerisindeyimUzun zamandır düzleştirici almak istiyorum ama onca marka ve model arasından hangisini seçeceğimi şaşırdım. Kullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici var mı?
Bunun hakkında da güzel yorumlar var. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?S8540 Keratin Protect..
Bunun hakkında da güzel yorumlar var. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Ben de Remington S9500 Pearl Saç Düzleştirici kullanıyordum. Aslında güzel yakma yıpratma yok ama birkaç kere üstünden geçmek gerekiyor. Tabii ben yıpranmasın diye 190 derecede kullandım. Ancak daha 3 senesini bile doldurmadan bozuldu. Açıkçası ben de şu an arayış içerisindeyim
S8540 Keratin Protect..
Benim 5 seneden fazla oldu Arzum Erdem kıramer in düzleştiricisini kullanıyorum gerçekten harika hiçbir şey olmadu maşallahArkadaşlarım da kullandı hepsi çok beğenmişti şiddetle tavsiye ediyorum
düzleştiricinin markası nedir acaba? fotoğrafta okuyamadım
Hayır canım asla saçımı yakmadı zarar vermedisaça zarar verme durumu nasıl peki? çok kırıp yıpratıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?