Saç Şekillendiriciler Kullandığınız en iyi düzleştirici hangisi?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.765
1.144
698
Ankara
Uzun zamandır düzleştirici almak istiyorum ama onca marka ve model arasından hangisini seçeceğimi şaşırdım. Kullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici var mı?

elektronik sans isi bazen de.. o marka da iyi gibi , cok kullanan var.

Uzun zamandır düzleştirici almak istiyorum ama onca marka ve model arasından hangisini seçeceğimi şaşırdım. Kullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici var mı?
Ben de Remington S9500 Pearl Saç Düzleştirici kullanıyordum. Aslında güzel yakma yıpratma yok ama birkaç kere üstünden geçmek gerekiyor. Tabii ben yıpranmasın diye 190 derecede kullandım. Ancak daha 3 senesini bile doldurmadan bozuldu. Açıkçası ben de şu an arayış içerisindeyim

Benim 5 seneden fazla oldu Arzum Erdem kıramer in düzleştiricisini kullanıyorum gerçekten harika hiçbir şey olmadu maşallah Arkadaşlarım da kullandı hepsi çok beğenmişti şiddetle tavsiye ediyorum

S8540 Keratin Protect..

Eklentiler

• C5D4BEA5-BF8C-42AF-8975-06DC341E7BBC.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 454

Bende de öyle oldu. O yüzden remington benim için hayal kırıklığı oldu

hemen hemen hepsini denedim en iyisi GHD ama asiri pahali gercekdende. ben yaklasik 200 Euro ödemistim.

Arkadaşlar keratinli saç düzleştirici kullanan var mı aranızda? Keratinli düzleştiriciler saçı daha mı çabuk yağlandırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…