Kullandığınız İlaçlar

ads1940

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
75
0
286
Adana
Arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz.Ben şuan 33 haftalık hamileyim eleviti 2 ay önce bıraktırdı doktor şuan gyno ferro sanol,magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum.sizler neler kullanıyorsunuz.

benden cok ılac ıcen yok heralde gun ıcınde...
35 haftalık hamıleyım...
sabahları kahvaltıdan yarım saat once tıroıdım ıcın levotıron alıyorum.
kahvaltıdan sonra megadyn.
oglen yemekten once aç karna gyno ferro sanol (kan hapı)
gunun herhangı bı saatınde olmak uzere gunde 2 kere magnezyum ve yıne 2 kere rahım kasılmalarını engelleyıcı prepar adlı bı ılac daha (buda erken baslayan agrılarım ıcın bebıs acelecı davranmasın dıye)
offfff offffffff bıyolojık oldum cıktım ıyıce :bbo:

Ben de çok ilaç içenlerdenim.34 haftalık hamileyim .Hamileliğin başından beri elevit , 12. haftadan beri magnezyum , demir ilacı, Omega 3 , 20. haftadan beride kalsiyum ilacı içiyorum...Ama faydasını da görüyorum ne kansızlık ne de kramp problemi yaşadım...Bu arada ben ilaç içme özürlü birisydim , bebeişim için buna da katlanıyorum...

ben 20 haftalik hamileyim ama bisey kullanmiyorum,vitamin bile.
hamileligin basindan folik asit ve dufaston kullandim.
sonra folik asiti de 11-12 haftadan birakmak zorunda kaldim mide agrisindan dolayi.
sonra integral mama adinda bi vitamine baslamisdim midem yuzunden onu da biraktim.
midem vitamin almiyo.ben de bisey kullanmiyorum.

bende 34+6 haftalığım gynoferrosanol,magnezyum, kalsiyum,elevit,omega3,foradil combi,claritine kullanıyorum

dr.um bana vitamini 17 haftalıkken bıraktırdı..sadece kan hapı kullanıyorum..çoğu kişi vitamine devametmiş acaba bende dr.uma söyleyip tekrardan mı yazdırsam..

ben hamileliğimin başından beri verilen sadece mide bulandısı medamid kullandım. elevit faalan verdi kullanmıyorum. midem almıyor o kadar ilaçı hem eskiden bu kadar videmin mi varmış zaten zararlı herşeyden uzaklaştım.

elevit,progestan(erken dogum olmasın diye),magnezyum,kan hapı,birde pulsete basladım yeni mide yanmalarından dolayı bende ilaç kolik oldum ya..))

ben en çok ilaç kullananlardanım...
1elevit ,1gynoferrosanol ,2magnezyum ,6progestan ,1fraxiparin 0,6lık iğne, 4 nidilat, kabızlık için şurup...
ama bu hafta nidilatı 2ye indirdim ve bırakıyorum...

32+2 yim ve şuanda gynoferro-elevit-omega3-magnezyum ve 6. ayım bitene kdrda progeston kullanmıştım ilk 3 ay filanda folic asit

folikasit (hamile kalmadan 3 ay once basladim) kalinca 3 hafta daha ictim dr biraktirdi sonra
megadyn (hamile kaldigimdan beri)
ferrosanol (hamile kaldigimdan beri)
balikyagi hapi( 5. aydan falan sonra)
calcium 37 haftalik hamileyim hepsini hergun duzenli olarak iciyorum

bi de kizlar doktor neden size vitamini biraktirdi???

şu an Gyno Ferro Sanol, Calsium Sandoz ve Elevit kullanıyorum.
ilk 3 ay folik asit ve progestan(düşük olmasın diye) kullanmıştım.

Back
X