merhabalar kullandıgınız kısısel bakım makyaj yada dıger kozmetık urunlerı ne kadar saglıklı hıc dusundunuzmu son kullanma tarıhı varmı son kullanma tarıhı yoksa bu o uurnlerın dayanıklılıgını arttırması ıcın ıcerısınde cok daha fazla kımyasal oldugunu gostermezmı ? dayanıklılıgının olması ıcın yanı bır urunun uzun sure dayanması ıcın ıcerısıne pareben denen bır kımyasalın koyuldugunu bılıyormusunuz ve yuksek oranda kullanıldıgında bu kımyasal nelere mal oluyor hıc arastırdınızmı yada duydunuzmu ???????
Merhaba, evet bütün hepsinden haberim var ama yapacak tek şey dikkatli olup içeriğini okuyup öyle satın almak. ayrıca cilde yapılan makyajla uyumanın kat kat zararınıda hatırlatmadan geçemicem.. teşekkürler..
makyajla yatılmaması gerektıgı konusunda sıze katılıyorum tsk ederım buda cıldın hızlı yaslanmasına neden olucaktır degılmı ?
evvetttt
o zaman hiç makyaj yapmayalım daha iyi dimi :) bizim işimiz zor ama güzellik uğruna katlanabiliyoruz
evet katılıyorum bu konuya.Dikkatli alınmalı makyaj malzemeleri bu yüzden pahalı ama tekin acar da ürünlerden kullanılmalı.parfüm paraben içermiyor burdaki ürünler.ben de sivilce problemi yaşıyorum bilinçsiz ürünler kullandığımdan bu sene bilinçlendim anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?