- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
iyi günde herkes dost zaten. önemli olan böyle sıkıntılı durumlarda size destek olacak insanların varlığı. evlilik olayını iyi düşünün. ben eşimden zor günlerimde hiç yardım görmüyorum çok dokunuyo bana. sizinde aynı durumda olmanızı istemem.
bu arada diğer evli kardeşlerinizi anlayamadım. bütün sorumluluğu size atmışlar. onlarıda uyarın biraz taşın altına ellerini koysunlar. evli olmaları bahane olamaz.allah size yardım etsin.
Bır dayım var uzakta sehır dısında.. Bır teyzem var kızını evlendırıyor kendı telası var su ara.. Dıger abım uvey annesı .. Dıger Ablayla zaten normalde de gorusmuyoruz.. Babasıyla yıllar once bosanmıs. Benım uvey ablam ama hasta olan ablamın oz ablası.. Ise karısmaya geldımı herkes konusur.. Ama kımse yok sımdı.. Uygun olan gelır kimseyi de zorlayamam.. Ben bugune kadar kımseye muhtac olmadım..Onları da muhtac etmedım bır kere bıle.. Allaha bın sukur.. Bu gunlerı de atlatırım bı sekılde ama bu durumda olmak ıcım kan aglıyor.. Ben zaten ondan bısey yapmasını beklemıyorum kii.. Para meselesı hallolur zaten olmasa bıle ben ona oderım..Bunlar cozulur.. Onemlı olan bugunum benım.. Allah razı olsun yorumlarınız ıcın..