- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Ben bu kavga divuste dayimlari arayip soyledim .bana boyle boyle yapiyor katlanamiyorum bundan sonra onun isini gormeyecegim alisveris falan gitmeyecegim dedim .tabii bunu telefonda bagira cagira soyledim .onlarda bana guveniyordu nasilsa sevimli var anneannesine yardimci oluyor diye .ben artik yardim etmeyecegimi soyleyince simdi birj bir hafta birj bir hafta gelip alisverisini goruyor . Sizde oyle yapin .bide hic unutumam universiyeden mezun oldugumda is bulamiyordum uzgundum bir gun iger kyzenlerim inu ziyarete gelmis bende indim ya larina hepsinin icinde bana buna evde yatmaya iyice alisti demisti .o olaydan sonra bunlar yasandi .açıkça soyluyorum acin gorusmedigi cocuklarina telefonu dayiniz teyzeniz neyse ben artik yardim etmeyecegim kendi anneniz ister ilgilenim ister ilgilenmeyin benden bu kadar diyin. Geride adim atmayin. .
Bende bi süre çalışıp işten çıktım kpssye hazırlanmak istedim. Lisans mezunuyum. Bizim eski komşumuz sigortacı onla bi işi vardı dedemin telefonda konuşturmuştu beni. Prasa da ev bekçisi oldu demişti. Diğer torunları okumadı tezgahtarlık yapıyorlar. Bazıları çalışmıyor. Ben kpss çalıştığım için gül gibi işimdrn çıkmıştım ve beni bu sözlrriyle rezil etti. Sinirlendim ettim 2 3 gün sonra kendi kendime affettim yaşlıdır diyerek. Katıksız bi geriz.kalıyım.