• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanildiigimi hissediorum yaa yardim edin :(

Anlattigin gibi olan insanin neyi vazgecilmez ya da neyi sempatik geliyor ben anlamiyorum ya da dost kavramlarimiz cok farkli bi kere ben onu dost diyedusunmezdim alakasi bile yok sempatik bir yani yok gayet cikarci hayatinda olsa ne ciksa ne sen bilirsin gene de.. yuz vermeyin boyle embesil tiplere..

Ağlama canım. Ben de dertliyim bu ara dosttan ama bilmeden kıran benim maalesef. İnsan kaybetmeden değerini anlayamıyor bazen. Onun da aklı başına gelir elbet, geç olmazsa.
insallah :) pek sanmiorum ben

Anlattigin gibi olan insanin neyi vazgecilmez ya da neyi sempatik geliyor ben anlamiyorum ya da dost kavramlarimiz cok farkli bi kere ben onu dost diyedusunmezdim alakasi bile yok sempatik bir yani yok gayet cikarci hayatinda olsa ne ciksa ne sen bilirsin gene de.. yuz vermeyin boyle embesil tiplere..
Birini sevmek icin illa iyi bi insan olmasimi lazim bi paylasim olmuski sevmisim vazgecilmezim olmus zaman icinde degisti

Anlattığınız durumun aynısını ben de yaşadım.
Bir oldu iki oldu üç oldu derken ben kendimi öyle bir çektim ki bu arkadaşlıktan sap gibi kaldı,çok şükür çevrem de geniştir ben hayatıma kaldığı yerden çok da renkli bir şekilde devam ediyorum o ise kendi yalnızlığında.
Siz de asla aramayın sormayın nefret ederim çıkarcı insanlardan.

Anlattığınız durumun aynısını ben de yaşadım.
Bir oldu iki oldu üç oldu derken ben kendimi öyle bir çektim ki bu arkadaşlıktan sap gibi kaldı,çok şükür çevrem de geniştir ben hayatıma kaldığı yerden çok da renkli bir şekilde devam ediyorum o ise kendi yalnızlığında.
Siz de asla aramayın sormayın nefret ederim çıkarcı insanlardan.
Arayip sormicam zaten..

kullanılmayı hiç sevmem kimseyi de kullanmak istemem. dostum olan kişi de ne kadar seversem seveyim bana her şeyi deme ve yapma hakkına sahip değil...ilişki de beni rahatsız eden şeyler varsa hemen belli ederim elimde değil.

kullanılmayı hiç sevmem kimseyi de kullanmak istemem. dostum olan kişi de ne kadar seversem seveyim bana her şeyi deme ve yapma hakkına sahip değil...ilişki de beni rahatsız eden şeyler varsa hemen belli ederim elimde değil.
Keske bende hemen belli edebilsem

en yakın arkadaşin çok eşini sevceksin.. evli olduğunu için böle olabilir. benim bile hiç en yakın arkadaşim olmadi olsa beni kullandirdi bende vazgeçtim bi dahada hiç aramadim.. umrumda bile degildi.. şimdi yalnizim kocam var başimda sadece.

Back
X