kullanıldım, intikam almam lazım

söyle bi düsünsene canim hic mi süphelenmedin evli oldugundan
ortak tanidiklariniz yokmu ki
ama bise diyeyimmi elbet birgün bu adam fena yakalanir
yaptiklarim yanima kar kaldi saniyor cekirge:23:

hee bide evli kadinla olan iliskisini nasil ögrendin
ve seninle tanistiktan sonra onla iliskiyi bitirdiginede inanmiyorum ben
cünki yakalanmadan bitirmezler:ssz:

Bende tam bunu soracaktım; evli olan insanlar öyle ya da böyle belli olmaz mı ?

Kaç zamandır birliktesiniz ?

..........

''Güvendiğimden dolayı herşeyin ilkini yaşadım'' cümlesini ne olur artık çıkarsın kızlar hayatından.

Daha akıllı, daha kaliteli, daha kendini seven hayatları olsun artık kadınların.

Bu erkeklere had bildirmenin tek yolu..

..

Olan size ve o kadına olmuş her zaman ki gibi.

İntikam almak adına değilde o kadının onurunu kurtarmak adına haberdar edebilirsiniz.

Ayrıca o kocasını aldatan kadında durdurulmalı artık.

hayatım o adamın ben anasını avradını soyunu sopunu ............ kusura bakmayınnn :47::47:

bende geliyorum tutmayın beniiiiii :47::47::47: adamın karısının bunları öğrenmesini sağla ama kadın kabul edip sineye çekerse ve ispatlayamassan olaylar tepe taklak olur kiralık katil tutup sakat bile bırakabilirsin mesela :41:

sen hayatına bak. onun eşinin falan haberi vardır yediği haltlardan. hiç bir kadın bu kadar saf olamaz, kabullenmiştir görmezden geliyordur. insanlar çiğ süt emmiş. bu da sana ders olsun.artık zamparayı 1oo metre öteden tanıman lazım. merak etme çıkar karşına adam gibi adam evlenir gidersin. bırak bu intikam alma işlerini falan. en iyi ceza umursamamaktır. adam karısını aldatıyor çatır çatır, seni aldattığı için vicdan azabı mı duyacak sanıyorsun. öteki kadın da evliymiş zaten, kendine göre vardır bi hesabı. öteki kadının kocasını düşünmek acımak da sana düşmez. kaldı ki karısı tarafından aldatılan erkeklerin çoğu kendi taktıkları boynuzun bedelini öderler genelde. yani o da yemiştir bi haltlar. sen bu çirkinlikler yumağından koşarak uzaklaş bence.

2010 yılında açtığın konunda adamın foyasını meydana çıkardığını ve onunla ilişkiye girmediğini yazmışsın, sanırım adamın sana yalan söylediğini öğrendikten sonra onunla devam ettin.

Geçmiş olsun diyeyim öncelikle. Öyle iğrenç bir kişilikten de kurtulmuşsun neyse ki. Bulduğuna takılan cinsten anlaşılan. Allah onu bildiği gibi yapsın... :47:

Bugün bir cümle duydum ve gerçekten içimde bir yere dokundu. "Dünyadaki bütün günahları affettirebilecek tek bir mazeret olabilir, o da AŞK!" Sen aşık olmuşsun ve kalbinin peşinden gitmişsin, herşey biz insanlar içindir. Bu yüzden yaptığın, tecrübe ettiğin hiçbir şey için kendini suçlama sırf o iğrenç insan müsvettesinden dolayı. :19: İntikam kısmına gelince Allah'a havale et geç, O en iyisini bilir ve yapar hiç şüphesiz... Diğer bir yandan da bu ikisinin eşlerine üzülüyorum, Allah onlara ne kısa zamanda gerçeği gösterir ve bu gerçekle başa çıkma gücü verir inşallah. Allah ikisini de, özellikle de o iğrenç herifi ıslah etsin...

bu kadar zaman bırlıkteydın zamanını caldı bu adam halamı ona zamanını caldırıp plan yapıcaksın.bır anımı feda etmem.ayrıca esı bılıyodur arayıp soylesen ne olucak bırde sana kufur ederse daha cok sınırlenırsın cevapta veremezsın malum nıkahlı olan o sızler sonradan dustunuz ağa.hadı dıgerıne soylesenız kan cıksa vıcdan muhasebesı var bu ısın.uzak durun ıyı kurtulmussunuz.once aklınızı toplayın kendınıze zaman verın sonra sevgılı bulun bulurkende ıyı arastırın oldumu?

ayy inanmıyorum pislik namussuz aşağılık herif!!!!! :47: kusura bakma canım ama tutamadım kendimi ne kadar arsız terbiyesiz biri yaa insan bile diyemiyorum!!!.....
canım benim ya çok üzüldüm gerçekten neler hissettiğini hayal bile edemem!.. çok seviyormuydun bu adamı peki? bence kurtulduğuna sevinmelisin ya ilişkiniz çok daha ciddi boyutlara geldiği zmn ogrenseydn...
bence ne yap ne et o kadınla olan ilişkisini ifşa et kanıtların varsa eğer msj fotograf ne bileyim ispatlayacak bişey varsa elinde o kadının kocasını bu durumdan haberdar etmelisin!! burda hem sen hemde o masum adam zarar görüyor, o ikisi hiçbirşey olmamış gbi gülüp eğleniyorlar!!... vay şerefszler.... yazık ya allah korusun insanlar ne hale geldi yahu..... sakın üzme kendini zararın neresinden dönsen kardır!! kendine çok iyi bak canım hiçbşyin seni üzmesine asla ama asla izinverme..:nazar:

2010 yılında açtığın konunda adamın foyasını meydana çıkardığını ve onunla ilişkiye girmediğini yazmışsın, sanırım adamın sana yalan söylediğini öğrendikten sonra onunla devam ettin.

Bu doğruysa açılan konuda o kadar o adama küfür edildi, konu sahibi mağdur görüldü !!

Bakalım açıklama yapılır herhalde.

Son düzenleme:
2008 ve 2010 yıllarında açtığın konunlarda da seni kanser olduğunu söylerek kandıran, evli ve çocuklu bir adamdan bahsetmişsin.

Ya geçmişe takılı kaldın ya da seni kandırdığını bildiğin adamla ilişkini devam ettirdin.

yok daha önce açtığım konudaki adamla görüşmedim hatta seneler sonra özür diledi af diledi falan bu adam o değil arkadaşlar
ha ama aşırı salakmışım ki gene bi benzeri olayın içine düştüm
hayat boyu silemem artık bu hatalarımı

ALLAH u Teala yar ve yardımcın olsun... şunu unutma olur mu peygamber efendimiz (s.a.v.) hiç intikam almamış... elinde imkan varken intikam almayan insanı rabbimiz övüyor...

canım herşeyimi aldı intikam almam lazım vs bunlar artık demode laflar lütfen aklını başına al olan olmuş .daha fazla yara alma artık.ondan intikam almak neye yarayacak allahaşına .karısına anlatsan ne olucak.o kadın boşanmaz kocasından hiç sanmam .hayatlarına devam ederler sen kendi kendini yersin boşver bunları.sen önüne bak bu tarz insanlara prim verme yaşanmamaış gibi farz et canım yoksa sen üzülürsün inan bana .

Back
X