• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanıldım. kesin olarak bu

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
diğer başlıklarımın tam tersi, şimdi yazıcaklarımı çaresizlikten yazmıyorum. sadece anlatmak istiyorum. sonunda kurtuldum. bi sonuca ulaştım. bu emin olamama durumu beni çok yoruyordu.
iyi arkadaşım, yakın arkadaşım..
onunla büyüyorum dediğim çocuk.
vedalaştık. birkaç adım attık, sonra seslendi. ne oldu diyip döndüm. masaların arasından geçip bana sıkıca sarıldı.
her hareketi bu hareketi gibi umut vericiydi.
çok gizemliydi bişiyin sebebini sorduğumda anlatmamaya çalışırdı. hep yarım bıraktığı cümleler kurardı.
niçin dedim. buna da kaçamak yanıt verdi. belki tatmin olmadım anlat dersen anlatırım dedi. anlat dedim. her zamanki gibi zorla olsa laf aldım, arkadaşız anlat dedim.
kızlar yanlış anlıyormuş. birkaç olayı olmuş. aşık olduğunu sanıyorlarmış. onun için çok dikkatli cümleler kurmaya çalışıyormuş.
gece burda olucak mısın uzun uzun yazışırız dedi (yazışıyorduk)
normalde uyurdum. evet burda olucam dedim.
birkaç saat sonra geldi. çok da bişiy konuşmadık. en sonunda uyudum.
sabah kalktığımda uzunca birşeyler yazdığını gördüm. saat 4lere doğru yazmış. açıklamaya çalışmış. herşeyimi sana anlattım ettim falan filan... ara beni her zaman aklına ne gelirse gelsin. ben sevgiye sevgiyle karşılık veririm.

anlattığı için teşekkür ettim.
ama gururum kırıldı artık. onu hayatımdan çıkarmaya karar verdim. her ne kadar umut vermekten korktuğunu söylese de elimi tutmaya ve her daim sırtımı sıvazlayıp bana sarılmaya çalışan, egosu için bi kızı üzmeyi dert etmeyen biri.
hem zaten aşık olmasaydım da çıkarırdım hayatımdan. beni basit biri sanıp ona ilgi duyucağımdan korkup davranışlarına dikkat eden(sözde) biri arkadaşım da olamaz.

Back