• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

bi medyum sayfasina girmistim eger 3. olursa birakirim orda evlilik baglama fln yaziyo dedi . bende bulunmaz hint kumasi degilsin niye baglayim kendime dedim bitiyosa bitsin dedin ve bitirdi
bu yorumda ne anlatmak istedin?

neyin üçüncüsü? ben niye anlamadım bu yorumu?

kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .[/QUOTE o adamdan sana birşey olmaz boş yere üzülme dünyanın sonu değil kesinlikle sana sevgili çok böyle hodukleri sevip de totolarini kaldırmayın bosversin salak şey ona mı kaldın sen yaaa hiç konuşma bile

Arkadasina pek güvenme! Sürtünerek iliskiyemi girilir ayol :) Nisanlin dengesiz bir mutlaka baska sebebleride vardir.

bi kere merak ettigim icin girdim
ikincide gercekten yanlislikla girdim 3. olursa birakirim dedi

aman be on kez okudum bunlar nereye girmiş diye tamam şimdi anladım

medyum sayfasına girdin diye mi bırakmış :)

zaten siz nişanlısınız ya evlilik bağlama gibi şeylere bakmandan normal ne olabilir

Keşke evlenmeden böyle şeyler yapmasaydın seni hafif bir kız olarak görüyor olabilir.yani şu düşüncesi olabilir.evlenmeden benle böyleyse baskasiylada olur düşüncesi olabilir.sen bir hata yapmissin ki bu konuda kimse ustune gelmemeli hem olan olmuş.hemde büyükte konusmamak lazim. Sen iyisi mi onu tamamen hayatından cikar. Ve yoluna bak. Hem sevinmelisin de o insan seni terketmis yani böyle birinden kurtulmussun.çünkü evlenmeden böyle istekte bulunan erkeklerden pek hayır gelmez.

O senin çevrende öyle. Şu dünyayı sadece kendi şehrinizden kasabanızdan ibaret sanmayın yahu. Hafif bir kız ne demek ayrıca. Cins cins tövbe allahım ya.

Arkadaşınıza güvenmeyin; ilişkinizin bitmesini dört gözle bekliyormuş ki biraz barışma ihtimaliniz kaldıysa onu da yok etmek istemiş kendisi. Başkasından hamileyim ne demek yaa...

Adamın genel tavrı için olumlu konuşamam ama "sen kimsin ki senin için bağlama büyüsü yapayım" tavrınız gururuna dokunmuş olabilir. Biraz sert konuşmuşsunuz.

Karşılıklı zevk alarak yaptığınız durumlardan sonra ayrıldığınız zaman neden kullanılıp atılmış oluyorsunuz ki?
Tek taraflı mı zevk alıyor karşınızdaki?

Bir de konu sahibine seni hafif kız görüyor olabilir diyen olmuş.
Neden sadece kadınlara bu durumları yaşadıktan sonra hafif kız ünvanı yakıştırılabiliyorda erkekler almıyor.
Kadının kadına bakış açısı ne acı...

O senin çevrende öyle. Şu dünyayı sadece kendi şehrinizden kasabanızdan ibaret sanmayın yahu. Hafif bir kız ne demek ayrıca. Cins cins tövbe allahım ya.

Herkesin bir fikri var benim fikrimde budur.evlenmeden hertürlü ilişkiyi tasvip etmiyorum. Sürtünmeymis oymus buymuş vs..neyse ne. Bana gore boyle bende hayatimi bu düşüncelerime göre yönlendiriyorum. Herkeste saygi duymak zorunda. Illa cevap yazacaksaniz saygi cercevesinde olmali.

yav ne farkeder seviştikten kaç dakika sonra terkettiği?
mal mısınız siz kullanılasınız? bırakın artık bu kafaları ya, bi de adama başkasından hamileyim diyecekmiş, sebep? sinirlense, üzülse, gülse, ağlasa ne değişecek? adamı geri döndürmek mi amaç nedir yani?
valla o kadar hap içen benim kafa yapan sizsiniz, beyin bedava.

her haltı yedikten sonra bakireyim diye dolan hmm iyiymiş ya o. bakire değil ikiyüzlüsün.

Son düzenleme:
Karşılıklı zevk alarak yaptığınız durumlardan sonra ayrıldığınız zaman neden kullanılıp atılmış oluyorsunuz ki?
Tek taraflı mı zevk alıyor karşınızdaki?

Bir de konu sahibine seni hafif kız görüyor olabilir diyen olmuş.
Neden sadece kadınlara bu durumları yaşadıktan sonra hafif kız ünvanı yakıştırılabiliyorda erkekler almıyor.
Kadının kadına bakış açısı ne acı...

Ben arkadaşa hafif kız demedim.erkeklerin düşünce yapısına göre konusuyorum.geneldehepsi dümdüz düşünüyorlar. Tek tarafli değil tabikide hicbirsey. Erkeğin denamusu vardır tabikide.ama maalesef bu tarz durumlarda erkeklere birşey olmuyor hep kadınlara yukleniliyor.

kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
30 yıllık evli insanlar boşanıyor. sakin ol. ve önüne bakmaya devam et.
hırs yapıyor ve üzülüyorsun sonra gene sinirleniyorsun. ama boşuna. olan oldu. sakince bekle. gerginligi üzerinden at ve hayata geri dön.

Back
X