- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sabah sabah çok güldümArkadaşinin verdigi akil ,akil akil gel kiçima takil gibi olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah çok güldümArkadaşinin verdigi akil ,akil akil gel kiçima takil gibi olmuş![]()
O altınlar onun hakkı tabi ki isteyecek siz de vereceksiniz. Ayrıca bir şey yapmamış. Normal ayrılmış işte. Ayrılamaz mı adam? Kullanılmış değilsiniz, rızanız vardı birlikte karşılıklı bir şeyler yaşadınız hepsi bu.canimi sıkan hem bana bunu yapip hemde nisanda takilan altinlari filan geri istiyo
Bu arada ben de bakireyim ama pipim var![]()
Yavrucum neden kullanilmis olasin ki. Sevdiğin adamla birlikte olmuşsun. İkiniz de istemissiniz. Zorlama yok. Yasadigin gayet normal mis. Evlilikle bitmedi diye bu seni kullanilmis yapmaz. Ayrıca sevgilinle birlikte oldun diye buradaki hatunlar dahil kimsenin seni yargilamaya da hakki yok. Olmamis evlilik. Kader. Belki böylesi daha iyidir. O akli evvel arkadasinin söylediği hiçbirşeyi de yapma. Öyle can acitma falan olmaz. Yine olan sana olur.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Allah akıl fikir versin.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?