Kullanildim...

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Lisedeyken bi arkadaşım vardı. Benden bir yaş büyüktü. Mezuna kaldı kazanamadi. Sonra tekrar mezuna kaldı. Ek tercihle zar zor 2 yıllık bir bölüm kazandı. Bu süreçte ona hep destek oldum. Geçen ne göreyim? Benim numaramı silmiş. İşi bitti tabi

Lisedeyken başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber gelip giderdik. Bazen onu yarım saat bile bekledigim olurdu. Hocalar da beni yok yazardı. Hatta bi keresinde kış günüydü. O da hastaydı. Kapılarının önünde yarım saat bekledim. Ama ben 5 dakika geç kalınca o bana neden geç kaldın diye kızardı. 3 yil önce bi sevgilim vardı. 1 ay konuştuk bana çıkma teklifi etti. Sonra 4 kızla aldatildigimi ogrendim. Bu arkadaşım sürekli ya aldatmadiysa vs vs der dururdu. Hatta bana "Sen onu gerçekten sevseydin o seni aldatınca onun için ağlardın" dedi. Başka birinden hoşlandığımda da sırf beni aldatan cocuga aglamadim diye "Senin sevgin sahte geçici heves" dedi

Akrabalar da kullanıyorlar beni. Her türlü lafi söylerler ama bulasiklarini yıkamami ev süpürmemi söylerler. Annem "Yapmazsan eğer babanı ararım" der. Bi akrabam öğlenlere kadar yatar çocuklarının dagittigini ben toplarım buna rağmen bana "Senin yaptığından is olsa" der...

İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum için sesim pek cikmaz :( Ne yapmalıyım?

Sesinizi çıkarın?
Arkadaşlarınızla ilgili kısımda yaşadıklarınız lise dönemi, o yasa normaldir arkadaş kazığı, kazik yiye yiye doğru ınsanları seçmeyi öğreniriz.
Kendinizi hep verici durumda bıraktığınız ilişkilerinizi tek tek kesin.
Annenizin tehdidine de bir kac kere kaei gelin, devami gelmez zaten

Sesinizi çıkarın?
Arkadaşlarınızla ilgili kısımda yaşadıklarınız lise dönemi, o yasa normaldir arkadaş kazığı, kazik yiye yiye doğru ınsanları seçmeyi öğreniriz.
Kendinizi hep verici durumda bıraktığınız ilişkilerinizi tek tek kesin.
Annenizin tehdidine de bir kac kere kaei gelin, devami gelmez zaten

Sesimi çıkarıyorum ama olmuyor. Annem hep benden üstün çıkıyor. Ben kimsenin evini temizlemek zorunda değilim diyordum. Annem öğrenirsin diyor. Biliyorum dediğim zaman da annem biliyorsan yap onlar elalem değil böyle dediğini duysalar kuserler diyor...

Sesimi çıkarıyorum ama olmuyor. Annem hep benden üstün çıkıyor. Ben kimsenin evini temizlemek zorunda değilim diyordum. Annem öğrenirsin diyor. Biliyorum dediğim zaman da annem biliyorsan yap onlar elalem değil böyle dediğini duysalar kuserler diyor...

Küssünler?
Böyle dediginizi duymamaları için, anneniz size bunu dayatmasin.
Küsmelerinden siz değil, anneniz korksun.

Lisedeyken bi arkadaşım vardı. Benden bir yaş büyüktü. Mezuna kaldı kazanamadi. Sonra tekrar mezuna kaldı. Ek tercihle zar zor 2 yıllık bir bölüm kazandı. Bu süreçte ona hep destek oldum. Geçen ne göreyim? Benim numaramı silmiş. İşi bitti tabi

Lisedeyken başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber gelip giderdik. Bazen onu yarım saat bile bekledigim olurdu. Hocalar da beni yok yazardı. Hatta bi keresinde kış günüydü. O da hastaydı. Kapılarının önünde yarım saat bekledim. Ama ben 5 dakika geç kalınca o bana neden geç kaldın diye kızardı. 3 yil önce bi sevgilim vardı. 1 ay konuştuk bana çıkma teklifi etti. Sonra 4 kızla aldatildigimi ogrendim. Bu arkadaşım sürekli ya aldatmadiysa vs vs der dururdu. Hatta bana "Sen onu gerçekten sevseydin o seni aldatınca onun için ağlardın" dedi. Başka birinden hoşlandığımda da sırf beni aldatan cocuga aglamadim diye "Senin sevgin sahte geçici heves" dedi

Akrabalar da kullanıyorlar beni. Her türlü lafi söylerler ama bulasiklarini yıkamami ev süpürmemi söylerler. Annem "Yapmazsan eğer babanı ararım" der. Bi akrabam öğlenlere kadar yatar çocuklarının dagittigini ben toplarım buna rağmen bana "Senin yaptığından is olsa" der...

İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum için sesim pek cikmaz :KK43: Ne yapmalıyım?
Bizim ülkemizde insan kullanmayı seviyorlar, sen de buna müsade ediyorsun. Annen babana söylese ne olacak? Tavrını koymalisin.
Kimse seni bekletemez, sen beklersin, beklersen de bekletilirsin. Herkesin her dediğini yapan kişiler değer görmüyor malesef. Sınırların olsun,duruşunun duruşun olsun

Sesini çıkarmayıp kendini kullandıran sensin. Cevaplarını versen yüzlerine kimse bişey diyemez yada tavrinini koysan. Önce kendinle özgüven problemini halletmem lazım. Önceki konularını da hatırlıyorum

Numaramı silen kızın böyle yapacağını bilmiyordum
Akrabalara da sesimi çıkarıyorum ama olmuyor. İş yapmayınca "Evlenince de iş yapmazsin. Evlenmek üzeresin hala is yapmiyorsun" diyorlar. Gecmiste bunu bunu yaptınız deyince inkar edip beni yalancı çıkarıyorlar

İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum için sesim pek cikmaz :( Ne yapmalıyım?
Simdi bacim kullandığını bildigine gore gayet zeki sin bence🤨

Numaramı silen kızın böyle yapacağını bilmiyordum
Akrabalara da sesimi çıkarıyorum ama olmuyor. İş yapmayınca "Evlenince de iş yapmazsin. Evlenmek üzeresin hala is yapmiyorsun" diyorlar. Gecmiste bunu bunu yaptınız deyince inkar edip beni yalancı çıkarıyorlar
Kimsenin ne yapacağını bilemezsin. Sende kusura bakma saf gibi beklemişsin kapısında o seni 5 dk beklemediği zaman tavrını koyup aynı şeyi tekrar etmeyebilirdin . Kendi değerini kendin belirlersin. Herkesin sizin gibi değer vermesini bekleyemezsiniz. Aynı şekilde değer görmüyorsanız görüşmezsiniz o insanla olur biter.
Ayrıca siz unv okuyorsunuz daha ne evliligi? Ortada hol yok yumurta yok evlilik diyolar. Ve sizde susup kabul ediyorsunuz. Cevap verin ve sonra da duymazdan gelin. Is yapmazsın diyince sizin ileride iş yapmayacağınız anlamına mi geliyor?

Bi akrabam öğlenlere kadar yatar çocuklarının dagittigini ben toplarım
Dağıtan toplasın derdim ben olsam, herkes bana mı güvendi mesela , rahatsız olur o ayrı.
Benim kendi kızkardeşim mesela sorunlarını anlatır anlatır ben bir sorunumu anlatınca dinlemez off bunu mu takıyorsun falan der gider. Ben de artık onu dinlemiyorum, şimdi kendisi gelip soruyor nasılsın iyi misin diye :KK70:
Yani tavrınızı koymanız tavsiyem. Hayır deyip ciddi şekilde tavrınızı koyarsanız herkes ona göre davranır .

Kimsenin ne yapacağını bilemezsin. Sende kusura bakma saf gibi beklemişsin kapısında o seni 5 dk beklemediği zaman tavrını koyup aynı şeyi tekrar etmeyebilirdin . Kendi değerini kendin belirlersin. Herkesin sizin gibi değer vermesini bekleyemezsiniz. Aynı şekilde değer görmüyorsanız görüşmezsiniz o insanla olur biter.
Ayrıca siz unv okuyorsunuz daha ne evliligi? Ortada hol yok yumurta yok evlilik diyolar. Ve sizde susup kabul ediyorsunuz. Cevap verin ve sonra da duymazdan gelin. Is yapmazsın diyince sizin ileride iş yapmayacağınız anlamına mi geliyor?

Hayır ne kadar karşı gelsem de olmuyor. Bi akrabamiz uni bitince hemen evlendi. Benim de bi an önce evlenmemı istiyorlar

naiflik değil bu başka bir şey derim de banlanırım.

İnsanları kiramiyorum ne yapayim? Annem de Akrabalara gidiyorsak onların işini yapmak zorundayız diyor. Anneannem rahatsız ve yaşlı. Yengemin 2 tane çocuğu var öğlenlere kadar uyuyor. Ama sonra ben tembel oluyorum. Çocukları öyle yaramazlar ki evi b*k goturuyor. Ben daginikliga dayanamam. Düşünün çocuklar alıp sakızı cigniyorlar sonra duvara yapistiriyorlar. Aynı şekilde burunlarıni karıştırıp duvara bile sürüyorlar

Back
X