Kullanildim...

Yapmayacaksınız sesinizi çıkaracaksınız.
Babanıza söylesin, sizde babanıza annenizin sizi sevse zorla başkalarının evlerini temizletmez benimle ilgilenir, sevgi gösterir, ayrıca babacım ben senden korkmuyorum seni seviyorum beni sana söylemekle tehdit edip aramıza duvar örüyor diyeceksiniz. Ve içinizdekileri dökeceksiniz.
Bakın o anne o dakikadan sonra nasıl değişiyor.
Yanlız da kalsanız kimsenin kölesi değilsiniz ve olmayın.

Hayır ne kadar karşı gelsem de olmuyor. Bi akrabamiz uni bitince hemen evlendi. Benim de bi an önce evlenmemı istiyorlar
İsteyebilirler. Benim ailemde çok şeyler istiyor. Görücü gelmek isteyenler var mesela ben istemediğimi söylüyorum kararım da net. 19 yaşında gibi davranın biraz. Kimse size zorla bişey yaptıramaz. Bosa mi okudunuz unv bitince ıyi bir iş bulun kendinize

İsteyebilirler. Benim ailemde çok şeyler istiyor. Görücü gelmek isteyenler var mesela ben istemediğimi söylüyorum kararım da net. 19 yaşında gibi davranın biraz. Kimse size zorla bişey yaptıramaz. Bosa mi okudunuz unv bitince ıyi bir iş bulun kendinize

Ben diyorum ana dinlemiyorlar. Dinletemiyorum kendimi. Hep eziyorlar beni. Annem de diyor geçen is bulana kadar evlenmeyecek misin? diye. Herkes neden evlenmemı istiyor anlamiyorum

Ben diyorum ana dinlemiyorlar. Dinletemiyorum kendimi. Hep eziyorlar beni. Annem de diyor geçen is bulana kadar evlenmeyecek misin? diye. Herkes neden evlenmemı istiyor anlamiyorum
Ben size artık bişey demiyorum. Demem gerekeni dedim uygulamak size kalmış. Ezdirme yani allah allah senin elinde olan bişey.

Ben size artık bişey demiyorum. Demem gerekeni dedim uygulamak size kalmış. Ezdirme yani allah allah senin elinde olan bişey.

Anneme eziyorsunuz deyince biz seni ne zaman ezdik diyorlar. Akrabalara karşı gelince annem onların tarafını tutuyor

Lisedekiler 3 yil önceydi akrabalara ezdirmeyince de annem onların tarafını tutuyor
Annenın yardıma ıhtıyacı var. Zıra kendı evladını baskalarına yaranmak ıcın kullanan bır ınsanın saglıklı bır ruh halını barındırdıgına ınanmıyorum

Lisedeyken bi arkadaşım vardı. Benden bir yaş büyüktü. Mezuna kaldı kazanamadi. Sonra tekrar mezuna kaldı. Ek tercihle zar zor 2 yıllık bir bölüm kazandı. Bu süreçte ona hep destek oldum. Geçen ne göreyim? Benim numaramı silmiş. İşi bitti tabi

Lisedeyken başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber gelip giderdik. Bazen onu yarım saat bile bekledigim olurdu. Hocalar da beni yok yazardı. Hatta bi keresinde kış günüydü. O da hastaydı. Kapılarının önünde yarım saat bekledim. Ama ben 5 dakika geç kalınca o bana neden geç kaldın diye kızardı. 3 yil önce bi sevgilim vardı. 1 ay konuştuk bana çıkma teklifi etti. Sonra 4 kızla aldatildigimi ogrendim. Bu arkadaşım sürekli ya aldatmadiysa vs vs der dururdu. Hatta bana "Sen onu gerçekten sevseydin o seni aldatınca onun için ağlardın" dedi. Başka birinden hoşlandığımda da sırf beni aldatan cocuga aglamadim diye "Senin sevgin sahte geçici heves" dedi

Akrabalar da kullanıyorlar beni. Her türlü lafi söylerler ama bulasiklarini yıkamami ev süpürmemi söylerler. Annem "Yapmazsan eğer babanı ararım" der. Bi akrabam öğlenlere kadar yatar çocuklarının dagittigini ben toplarım buna rağmen bana "Senin yaptığından is olsa" der...

İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum için sesim pek cikmaz :KK43: Ne yapmalıyım?
Hayır demesini öğrenmelisiniz

Annenın yardıma ıhtıyacı var. Zıra kendı evladını baskalarına yaranmak ıcın kullanan bır ınsanın saglıklı bır ruh halını barındırdıgına ınanmıyorum

Akrabalarla bir olup bana neler neler yaptı zamanında. Şimdi cezasını ben çekiyorum. En güzel zamanlarim cehennem oldu onlar yüzünden...

Akrabalarla bir olup bana neler neler yaptı zamanında. Şimdi cezasını ben çekiyorum. En güzel zamanlarim cehennem oldu onlar yüzünden...
Annenle ıletısımı mumkun oldugunda en aza ındırge. Gerekmedıgı surece muhattap olma dıyecegım.

Bir kere takıntılısın taş lisedeki olayları yazmışsın onları boşver..ikincisi sen temizlikte kariyer yapmayı düşünmüyorsan babana anneden önce gidip konuşmak istediğini söyle annenin bu konuda baskı yaptığını yapmasam sana söylemekle tehdit ettiğini başkalarının temizliğini yapmak istemediğini güzel bir dille hatta ağlayarak anlat baban ayarı verir annene çünkü senin annenin kızını kullanmalarına izin vererek ayarları bozulmuş

Kuzum önce kendine şunu sor ben iyilik meleği miyim¿ cevap hayir. Birisine birşey yaparken şunu da düşün o bana yaparmiydi¿ Bunun cevabini da sen ver o kişilerin hal ve tavirlarindan belli olur. Bu cevaplara gorede hareket et. Annen aramadan önce sen ara baba annem milletin işini yaptırıyor ben hizmetçi miyim yeter artik de. Bana güvenerek mi yaşıyor herkes ben olmasam ne yapacakları de.

Kuzum önce kendine şunu sor ben iyilik meleği miyim¿ cevap hayir. Birisine birşey yaparken şunu da düşün o bana yaparmiydi¿ Bunun cevabini da sen ver o kişilerin hal ve tavirlarindan belli olur. Bu cevaplara gorede hareket et. Annen aramadan önce sen ara baba annem milletin işini yaptırıyor ben hizmetçi miyim yeter artik de. Bana güvenerek mi yaşıyor herkes ben olmasam ne yapacakları de.

Öyle desem annem akrabalar millet mi der. O derece seviyor onları. Ne de olsa onlar benden daha kıymetli...

Annenle ıletısımı mumkun oldugunda en aza ındırge. Gerekmedıgı surece muhattap olma dıyecegım.

Her ne kadar kötülük yapsa da o benim annem. Ama ben bu yapılanlara hakkımı helal etmiyorum. İleride is bulup evlendiğim zaman akrabalarin yüzüne bile bakmayacagim.

İşte böyle böyle kullanıldığını anlarsın,anladikca iyilikten vazgeçersin. Yıllar sonra kullanilmiycak hale gelirsin. Demem o ki, bu yollardan geçeceksin

Çok basit sessiniz çıkacak. Kimsenin ardını toplamak zorunda değilsiniz ne münasebet annenize de diyecek bir şey bulamadım. Ne kadar alttan alırsanız o kadar ezilirsiniz. Hakkınızı savunun. Aileniz bile olsa kimsenin sizi ezmeye hakkı yok. Kaç yaşındasınız bilmiyorum. Çalışıyorsanız eğer ayrı eve çıkın. Çalışmıyorsanız iş bulun ya da okuyun kendi ayaklarınızın üstünde durun.

Her ne kadar kötülük yapsa da o benim annem. Ama ben bu yapılanlara hakkımı helal etmiyorum. İleride is bulup evlendiğim zaman akrabalarin yüzüne bile bakmayacagim.
Bence her ne kadar kotuluk yaparsa yapsın kafasından cıkmazsan ılerde annene karsı akılalmaz bır nefret olusur. Bıraz tavrını bellı etmelısın

Back
X