kullanılıyor muyum ?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
meraba kızlar öncelikle arkadaşımın hesabından açıyorum konuyu çünkü evimde netim yok bağlanınca üyelik alacağım.
kızlar erkek arkadaşımın maddi durumu çok iyi değil ama hava atmayı havalı olmayı çok seven bir tip.benim bir arabam var fakat arabayı sen mi daha çok kullanıyorsun o mu deseniz hiç kuşkusuz o derim.arabayı benim kullandığım sayılıdır hep o kullanır arada kendi işleri için tek başına alır gider vs.üstelik bazı ortamlarda dikkat ettim anahtarı hep elinde tutuyor sanki birilerine göstermek istermiş gibi.mesela geçen evlerinin önünde ben arabadan inecekken yanıma geldi kapıyı vurma vs demeye başladı halbuki benim arabam ama dışardan gören onun arabası zanneder.bu duruma çok takıldım bu aralar gerçekten.maddi durumu iyi dğil ama iyi olması içinde bir şey yapmıyor sadece yakınıyor durduğu yerden iş bulalım çalışalım diyorum sadece tamam diyor lafta.artık bunalmaya başladım onu çok seviyordum fakat maddiyat bu kadar batmaya başlayınca benden yardım istemeye başlayınca tereddüte düştüm.hani çabaladığını görsem feda olsun ama çabada yok annem babam yoksa sevgilim bakar gibi bir durum düşünüyor sanki.
siz sevgilinize arabanızı verir misiniz peki kullanması için her ortamda araba onda gözükür mü mesela?

evet canım kullanılyosun ve seninki senin emeğinle gösteriş yapıyo zavallı

Bence senin maddiyatını kullanıyor.
Görünen köy kılavuz istemez.

Seni seviyo mü ?

Yanlis anlama
Tam anlamıyla beni seviyo diyebiliyor musun?

Eğer sevdiğini düşünüyorsan kullanilmiyosundur a yok Diyosan var böyle erkekler araba meraklisi

Arabanı kullanıp kullanmamasından daha önemli bir sorununuz var. Sen daha ilişkiniz ilerlemeden karşı tarafın hareketlerinden oldukça rahatsız durumdasın bu demek oluyor ki körü körüne bir sevgin zaten yok ve zamanla yapacağı hareketler sana daha da batabilir. Sonutça eğer çok seviyor olsaydın bunları sorun etmezdin.

Size "kullanılma" hissini istemeden veya isteyerek bir şekilde vermiş bu erkek.... Bilemiyorum onu en iyi siz tanırsınız ama verdiğiniz örnekler çok çocukca. Yani gerçekten aklı başında olgun bir erkeğin yapcagı şeyler değil. Benim düşüncem bu.... Sahi, arada kullanıyorsa benzin alıyor mu peki??

alıyor canım dogru bencede çocukca ama belkide bana öyle geldi belki öyle bir gösteriş merakı yok bilmiyorum kafam çok karıştı

bana da kullanılıyorsun gibi geldi... yanında sen varken arabayla gösteriş yapması çok saçma

hele bu kadar belli etmesi daha da saçma sapan

Son düzenleme:
anlattığın kadarıyla hiç hoş bir durum değil..
bir bahane bul ve arabayı almamasını sağla bakalım tepkisi ne olacak??

hiç hoş değil

evlenseniz nolucak mesela sen çalışacaksın o oturacak sonra da senin paranla hava mı atacak

yol ver gitsin bence hep sorun bu tip şeyler sonradan

bu tip hareketler bize karşımızdaki insanın kişiliğiyle ilgili ipuçları verir..
anlattığınız olaydan benim çıkardıklarım şunlar..erkek arkadaşınız; son derece gösteriş meraklısı, ve daha da kötüsü kendinin olmayan şeylerle yapıyor bunu.. erkeklik gururu minimum seviyede sanırım.
bir diğeri büyük bi ihtimalle bugün arabanıza yaptıklarını ilerleyen zamanlarda sizin ellerinizle emek emek sahip olduğunuz herşeye yapacak.
ayrıca kendi parasını kazanmak için şu an hiç bir çaba göstermiyosa, gelecekte daha kötü şeylere olacağına emin olun..
balık baştan kokar demişler..
iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

bn bu tip erkek modeline hiç ılımlı bakamıyorum...

hee sevdiğindir yeri gelir yardım edersin ama bi ezilir karşındaki bi utanır hani.....anlarsın haliyle....

one öyle hominide gırtlak pufidi kandil tumba yatak.....

kullanılıyormusun bilemem ama bnce sen sevmiyorsun bu çocuğu çünkü sevseydin gözün bu kadar açılmazdı......

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…