işe girerken size böyle bir konudan bahsetmemişlerse yapmak zorunda değilsiniz ki.
belki çay demlenir falan ama getir götür işi zor , hem de kendi işinizi yapıyorken
kötü olmuş oişe başlarken abla yoğun olduğu zamanlarda yardım isteyebilir senden demişlerdi. Ona tamam demiştim ama abartmamak kaydıyla şimdi bu resmen emrivaki oluyo, ben söyledim bayan bulun idare edemem diye ama pek oralı olmadılar
tabiki kullanılıyorsun, sen oraya temizlik yapmak için girmedin sekreterlik için girdin. ha dersenki "1 haftalık temizlik parası verin" o zaman tamam. vermezlerse köle gibi kullanılacaksın. "kusura bakmayın" demelisin.
kötü olmuş o
İşe girerken böyle bir şey konuşuldu mu ?
Sanırım hayır.
Peki bunu size nasıl diyebiliyorlar?
Cevap veriyorum arada yardım ettiğiniz taviz verdiğiniz için.
Ya yine tavizi verip 1 hafta çekersin.
Ya da olması gerektiği gibi restini çekersin.
Önceki tavizlerinide kurtarmak için başta yardım amaçlı yaptım insanlık ettim ama demekki yapmamak gerekmiş artık biz böyle anlaşmadık izin alırken bana sormadı beni ilgilendirmez bu sorun olacaksa işime son verilebilir de konuyu kapat.
Hem geçmişi hem günü hem geleceği kurtarırsın.
Daha da bu laflarının üstüne kalırsan orda elini sürme o işlere.
o zaman biri bişey isterse yapamayacağını söylemende bir sakınca yok.ama sadece çay kahve vs vermede gün içinde çok yoğunluk olursa diye konusuldu. Bu izin mevzusu konusulmamıstı
Tabi ki yapmak zorunda değilsin. Saçmalık yapma herkes kendi alsın çok mu zormuş
Ya tamam diyip kabul edeceksin ücretini isteyerek yada yapamam diyeceksin. Senin boş vaktin çok mu oluyor ki sürekli işinin başından kalkıp millete çay servisi yapmaya müsait misin.ofiste çoğunluk erkek ve almıyolar, hemde gelen giden çok oluyo :/
Ya tamam diyip kabul edeceksin ücretini isteyerek yada yapamam diyeceksin. Senin boş vaktin çok mu oluyor ki sürekli işinin başından kalkıp millete çay servisi yapmaya müsait misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?