Kullanilmamis Giysi Sorunu

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.984
5.013
773
38
Antalya
Merhaba Hanimlar
Bu da dert mi diyeceksiniz ama evet benim icin dert gercekten
Corum merkez`de yasiyorum kullanilmamis veya az kullanilmis giysileri nereye , hangi kurumlara veriyorsunuz ? Bilginiz varsa cevap yazarsaniz cok sevinirim

Merhaba Hanimlar
Corum merkez`de yasiyorum kullanilmamis veya az kullanilmis giysileri nereye , hangi kurumlara veriyorsunuz ? Bilginiz varsa cevap yazarsaniz cok sevinirim

biz Ankaradayız belediyenin çamaşır toplama kuutularına bırakıyoruz iserseniz kadın sığınma evi yada yetiştirme yurtları uygun olur diye düşünüyorum

Merhaba Hanimlar
kızılay kullanılmış giysi almıyor.illa sıfır olacak.
kayınpederim vefat edince giysileri ve ilaçlarını biz istanbulda İHH ya verdik.belki çorumda şubeleri falan vardır araştır istersen.

bursada sevgi kumbaraları vardı onun içine koyuyorduk belediye onları yıkayıp utuleyip sevgi marketlerinde ihtiyaç sahiplerine veriyordu ama artık kumbaralar yok evde bir sürü kıyafet duruyor. aynı dertten ben de muzdaribim yani :(

Evet kesinlikle dert..duyarliliginiz için ayricA cok tesekkur ederim. Yasadiginiz yerdeki belediyeyi aramanizi oneririm onlar gercekten ihtiyaci olanlara yikayip paklayip veriyorlar ve evinizden kendileri aliyorlar.koltugundan tutunda oyuncagina kadar. . Kesinlikle orasi ile irtibata gecin en azindan dogru yere gittigine emin olursunuz :)

Back
X