• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmış bohça malzemeleri?

Çok görgüsüzler .
Bence sert bir dille uyar .
Makyaj malzemesini kullanmak ne ya .
İznin olmadan .
Çok itici . :20::19:

bencede bişekilde tepkini belli etmelisin sınırlarını bilmeliler ki ileride başka sorunlarda çıkmasın nerde durmaları gerektiğini öğrensiler ayıp bir şey hediye bu sonuçta.

rujları pudraları sürmüşler mi? yoksa renklerını kontrol etmek ıcın koruma bandını cıkarıp bakıp gerı kapatmışlar mı?
yanı ruja falan baktıgınızda bayagı kullanılmıs gbımıydı?

bende çünkü aldıgımda parasını ödemeden koruma bandını satıcının yanında cıkarıp bakıyorum belkı yanlıstır bozuktur numarasıyla rengı uyusmuyordur diye düşünerek..

eğer kullanmışlarsa bunlar onların görgüsüzlüğü diye düşünürdüm... urunun bantı acıktı öyle mı satıyorlar acaba diye sormak belkı olabılır ama geri ellerıne tutusturmayın onlar bır hata yapmıs sizde karsılık vermeyın.. boşa canınızı sıkmayın..

kesinlikle kullandıkları eşyaları geri verme .aranızda tatsızlık çıkar.daha yolun başında nasıl giderse öyle devam eder.kv gidip bunlar açılmış aldığımız yerde mi oldu acaba gibisinden ortaya laf at sank iel sürmüşler ben buları kullanmam de yada boş ver zaten nişanlın yeterince mahçup olmuş.ağzının tadını bozma

Hic gelememm böyle seylere, ayip yaaa... Vallah bene sessiz kalmayin, nasil baslarsa öyle gider demis yaaa kimi arkadaslar, evet siz sineye cektikce onlar ilerde daha fazlasini yaparlar ve bunlarida normal karsilarlar, eee ozaman sorun cikartirsaniz daha kötü olur bence simdidn önleminizi alin... Ama dikkatli olmak lazim yani illaki kavga gürültu gerekmiyor, sizin bildiginizi ve bunu hos karsilamadiginiz bilmeleri bence ilk etapta yeterli olur, ilerki zamanlardada ayni seyler olursa ona göre davranirsiniz... Bence nisanliniz nekadar mahcup olmus olsada ve onlarla konusmus olsada, tekrar konusmasi gerekir, yani busefer onlara sizin bildiginizi, bozuldzgunuzu, o esyalari kullanmiycanizi ve bikez daha böyle biseyle karsilasmak istemediginizi iletsin onlara, siz muhattab olmayin derin suanda bu konu icin...

Haklısın canım ama cahillede cahil olunmaz. Müstakbel eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söylemişsin bir daha olmaz herhalde. Hoş olmamış tabii ama canını sıkma...

ilk sayfadaki yorumda gördüm de cidden, ilk kez mi makyaj malzemesi görmüşler?

isterseniz siz de bir kaç makyaj seti alın ve onlara hediye edin, benimkini kullanmışsınız hoşunuza gittiğini düşündüm o yüzden alayım dedim dersiniz.

bohçadaki eşyaları beğenip beğenmediklerini sor ....hepsini onlara ver ...anlamsız bulacak soracaklar ...aaaaolurmu öyle şey biz onları sana aldık derlerse giymişsiniz zaten beğendinizi fark ettim ..ben kullanılan eşyeyı bir daha kullanamma de...ne ayıp şey ..densizlik etmişler ..

Hangi dağdan inmişler acaba o iki kişi?
Daha neler duyacağız..
Gelin bohçasındaki şeyleri kendi kullanmaya kıyamazken,iki tane dengesiz ve aşırı rahat insan,gel aç özel eşyaların emniyet bandını.

Bu kadarcık görgü kuralını dağdan inen bile bilir,insanın özel eşyası istenmeden kullanılmaz,hele gelin bohçasındakiler..
Terbiyesizliktir bu,sakın inmeyin onların seviyelerine,ben ki,bu kadar çok stresli ince düşünen bi insanım..Bu iki şahısın seviyesine inmeyi hiç istemezdim..

Gerçekten SEVİYESİZLİK..
Siz farklı olduğunuzu onlara gösterin,ileride bunu göstermek için bin tane bahaneniz olacak içlerine girdiğinizde.
Fakat siz siz olun,sakın yüz göz ve samimi olmayın bu şahıslarla..

Gelin bohçasındaki malzemeleri izinsiz alıp süren(izin alıp bile sürülmez)
yarın birgün,evinizde olan herşeyi kullanmaya kalkar.

haklısın ama nişanlın zaten mahçup olmuş, uzatma bence. onlara birşey söyleme onların gönderdiklerini hiç kullanmayarak tepkini koyabilirsin (tabi fark ederlerse). fark edip de sorarlarsa da 1 kez bile kullanılmış herhangi bir şeyi kullanmayı içinin almadığını söylersin yumuşak bir şekilde,

bu arada topuklu ayakkabını deneyip gülüşmeleri falan önemli değil bence. kızlar aralarında denemişler konuşmuşlar sonuçta o lafın sana geleceğini bilemezlerdi ve kötü birşey de dememişler, bir de giyip dışarda dolaşmamışlarsa sorun değil bu durum.

ben aile arasında konuşulan şeylerin hepsinin karşı tarafa yansıtılmaması gerektiğine inanıyorum. ayakkabı ile ilgili lafı nişanlın sana söylemeseydi sen şimdi o kadar gcık olmayacaktın. bana da sevgilim benim hakkımda konuşulanları söylüyor neler neler... kendimi tutuyorum nefret etmemek için. getirdiğim hediyeye laf edip ucuz bu diye kenara fırlatmalar falan (indirimden almıştım ama park bravo markalı gayet de güzel birşeydi. kendime de hem kaliteli hem indirimden alırım sonuçta kendime indirimden alıp başkasına sezondan 4 katı pahalı para verecek değilim). şimdi düşünüyorum keşke bu kadarını bana söylemeseydi.

Haklısın kağıthavlucum.İnan nişanlım mahcup olmasaydı belki bu kadar rahat olmazdım.O da kızmış zaten.Nişanlımın yapılan yanlışın farkında olması beni oldukça rahatlattı.Mahcup olunca uzatmadım zaten bende.
Ayakkabılar önemli değil hiç.Çünkü görümcem uzun boylu olduğundan topuklu ayakkabı giymez.Merak edip denemiştir.Canı sağolsun.
Dışarıda gezmemiş sonuçta..Ama dediğin gibi bazen herşeyi söylemek de hoş değil.Ben çok tanımıyorum eltimi görümcemi,huylarını bilmem.Bir art niyetlerini görmediğim için hoşgördüm zaten.

Tam olarak beni rahatsız eden şey bunu yapmalarındaki mantık.Yani herhangi bir eşya değil, ben hepsini evlendiğimde kullanacağımı düşünerek, özenerek aldım.Teşekkür ederim yorumun için :16:

Onlar hediyedir, hediyenin kullanılıp denendiğini de ilk defa görüyorum insan utanır:26:
Valla ben olsam uygun dille kvye söylerdim bunun uygunu da nasıl olur bilmiyorum ama:44:
Çünkü ben özel eşya konusunda hassasım ablam bile kıyafetimi istediğinde mırın kırın ederim düşün cimri miyim yoo istesin canımı veriyim ama ayakkabıydı, kıyafetti sevmiyorum kaldı ki kan bağım olmayan birinin tenine temas etse giyesim gelmez bi'de ayakkabı yani.

Edit: Belki "anne sanırım x makyaj eşyalarını denemiş makyaj malzemelerini sağlık açısından pek uygun olmadığı için kullanamıyorum" gibi söyleyebilirsin. Ya da direk kvne annen diyecekti paketleri açıktı gibi çaktırmadan ama çünkü alınmaları %99.9 :)

Canım inan kayınvalidemin haberi bile yoktur.Olsa müsaade etmeyeceğini tahmin edebiliyorum.
Düşündükçe büyüyor insanın içinde.
Kayınvalideme şikayet eder gibi söylemek istemiyorum.Güzellikle tatlı dille bile söylesem gerginlik olacak ki hiç istemiyorum.Ama bir taraftan tepkini koy, bir daha yapamasınlar diyorum içimden..

sen fazla üstünde durmuyosun canım ama bunlar biraz görgüsüzmüş. hiç yeni alınan gelin bohçasındaki şeyler açılıp kullanılırmı ilk defa duydum. güzelce bohçalanılır kız evine gelir sen göstermek istersen açar gösterirsin. bunlar biraz fazla rahat sanırım.

Görgüyle alakalı sanırım.Yada benim yumuşak yüzlü olduğumu anladılar sorun etmeyeceğimi düşündüler ama dediğin gibi bohça yani bu.Hediye..

benimde kına kıyafetımı gelinliğimi nişanda alınan takımı hepsini eşimin teyzesının kızları ve görumcem denemiş düğünden sonra geçen bbi muhabbette yüzsüz yüzsüz anlatmışlardı insan nefret edıyor ama ne yapıcaksın soğumakta haklısın ama yapıcak bişi yok ne desen haksız olursun şimdi gelinsin diye

Aynen öyle ne desem haksız olurum şimdi.Bir de bir alınganlar sorma.Valla bende sorun etmeyeceğimi düşünürdüm ama ne yalan söyliyeyim soğudum yani..

Aynen aslında bakıldığında aman nolucak iki parça şey gibi görünüyor da mantık tehlikeli:26:
Açıkcası ben çok ayıplardım. Oldu olacak her yeni alınan şeyi önce görümceler bi'denesin, heves alsınlar. Sürülmüş ruju, farı ne diye nişan bohçasına koydular anlamadım. Ya da ne gerek duydular ilk defa mı makyaj malzemesi görmüşler:9:
Bence sınır çizilmeli bohçadaki şeyleri bile kullanmak isteyen kapalı paketleri açanlar yarın evlenseniz dolabına izinsiz dalabilir. Bu tür şeylerde zaten bi'kere "tabii tatlım alabilirsin" dediğin an bitti diğerlerinde izin istemek bile gereksizmiş gibi geliyo.

Aynneennn missblue anlatmak istediğim bu.Yani birşey yapmam, demem lazım ama olmadığım biri gibi görünmek istemiyorum.Ama yapmazsam bunun önünü alamam,ilerde sıkıntı yaşarım endişesi de yaşıyorum.

ben çok rahatsız o lurdum çatlardım sinirden kvalıdeme de söylerdim bunlar kullanılmış diye

Ay dur o noktaya gelmek istemiyorum :1:

Kayınvalidem..nasıl desem...biraz saf gibi canım.Üzmek istemem onu.Kaldı ki neyden bahsettiğimi bile anlayacağını sanmıyorum :50:

çok ayıp tabi ki ne demek kullanmışlar ya:53:
kesinlike söylemelisin bence. en uygunu nasıl olur dersen de? anne bunlar açılmış kulllanılmış aldığınız yerden yanlışlıkla mı aldınız dersen uygun olur. hem de görümcenlerin yanında sor bunu.
kullanılmış ben emin olamam şimdi sağlık açısından da vs dersin. bakalım ne diyecekler. şok oldum valla:19:

Regina'cım işin kötüsü makyaj malzemelerimi ben nişanlımla birlikte tek tek seçtim :ssz:
Ben alırken illa bakarım güvenlik,koruma bandı var mı diye.Yani yanlışlıkla tester almıyayım diye mutlaka kontrol ederim..

şimdi makyaj malzemelerinin kullanılması sağlık açısından sakıncalıdır. örneğin herpes virüsü böyle geçer insanlara.
gidin mac e size kullandırmazlar. özel bir sıvıya sokup yada bir çubukla glossları denetirler.
sizin bence yapacağınız şu.
kv denize ve görümcelerinizin yanında bunların koruma bandları çıkarılmış. sanırım testerları verdiler yada kullanılmış ürünleri.
hijyen açısından son derece sakıncalı ve şikayet gerektiren bir şey bu. nerden aldıysanız beraber gidip şikayet edelim ve değiltirelim.
bakalım ne diyecekler. onların yanlışlarını anlamaları lazım.

Son düzenleme:
şimdi makyaj malzemelerinin kullanılması sağlık açısından sakıncalıdır. örneğin herpes virüsü böyle geçer insanlara.
gidin mac e size kullandırmazlar. özel bir sıvıya sokup yada bir çubukla glossları denetirler.
sizin bence yapacağınız şu.
kv denize ve görümceşlerinizin yanında bunların koruma bandları çıkarılmış. sanırım testerları verdiler yada kullanılmış ürünleri.
hijyen açısından son derece sakıncalı ve şikayet gerektiren bir şey bu. nerden aldıysanız beraber gidip şikayet edelim ve değiltirelim.
bakalım ne diyecekler. onların yanlışlarını anlamaları lazım.

Bunu bahane edebilirim ama makyaj malzemelerimi ben kendim seçtim tek tek.Görümcem eltim yada başkası yoktu yanımda.Sadece nişanlım vardı.
Yanlışlıkla testerları aldım galiba diyeceğim.En doğrusu bu sanırım.

Neler aldığınızı merak edip incelemeleri başka bir şey size alınmış eşyaları sizden önce kullanmaları başka bi şey bende paylaşımcı bır insanım istesinler elimde olanın hepsini vereyim sevdiğim insanlara çula çaputa da dediğiniz gibi önem vermem ammmmaaaa bana alınmış bir şeyi asla benden önce kimse kullanamaz.:50:

aynen kuzeyimm,bende senin gibi düşünüyorum.Art niyet peşinde değilim ama hoş karşılayamıyorum işte.Çünkü ben makyaj malzemesi konusunda ucuza kaçmam.Evlendiğimde kullanacağım diye düşünerek buzdolabında filan saklayacaktım ama açılmış artık,kullanmak istemiyorum.

Back
X