- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu çamaşırları vs leri . ihtiyacı olan birine verin .arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
siz götürmeyebilirsiniz . çok kişi de götürmez . ama insan bu . beşer şaşar. belki o da yaptığına pişman olmuştur.iyi değil hemde hiç ama sizce normal bir davranış mı? beni öldürseler böyle bişey götürmem aklıma bile gelmez.ne bileyim hayatımda ilk defa karşılaştım böyle birşeyle
AT çöpe .baska bırsey getırseydı ya kullanılmıs don getırılır mıarkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
iyi biri gerçekten .Başka bir arkadaşa giderken kola alıp götürdü.hatta eli boş gidilmez dedi.anlayışı böyle anladımda kullanılmış iç çamaşırını kafamda oturtamıyorumbence bu çamaşırları vs leri . ihtiyacı olan birine verin .
eğer durumu kötü biriyse ve siz de onu iyi tanıyorsanız . yaptığını yüzüne vurmanız çok yanlış olur .
insanlık olarak iyi biri mi . kaç zamandır tanıyorsunuz . bence ona göre arkadaşlığınızı sürdürün