• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmışlık hissi

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese hayırlı kandiller diliyorum öncelikle.Dert değil ama kafama takılan ve kendimi kullanılıyomuş gibi hissettiren bir konu var eskiden beri hemde.
Biz aile apartmanında oturuyoruz amcamlar falan her işlerine koşarım yardımcı olmaya çalışırım.Büyükannemin artık beni kullandığına tamamen emin oldum sanki.(amcamın eşine büyükanne diyorum.)
Amcamın kızı yukardaydı çocuğun altı alıncaktı birşeyler yiyorduk büyükannem hemen bana dönüp hadi sen al altını ablan grip o yemek yesin dedi.Bu arada bende gribim.Çocuğun emziği yere düşer sen kalk yıka çocuk ağlar al kucağına gezdir.Yani bunları yapmam dert değil severek bakıyorum doğumunda
gün orda kalıp herşeyini yapmış insanım ama büyükannem beni çıldırtıyor artık kendi kızına kıyamıyo herşeyini bana yaptırıyo.Cevabını da vermiyo değilim bazen sinirlendiğimde söylüyorum herşeyi bana dayatmaya çalışıyosun diyorum öyle şey olur mu sende benim kızımsın yanlış anlıyosun diyor.Ooof ne bileyim ya sinirlerimi zıplattı yine :kızgın:

Son düzenleme:
Cocugum bir yasini gecti annem bile iki kereden fazla degistirmemistir altini. Cok fena kullaniliyorsun. Ustelik kalbini kirmaktan da cekiniyorlar kaybetmemek icin. :KK45:
Yipratilmak istemiyorsan hayir demeyi ogreneceksin.

Kızında sıkıntı yok bana iş yaptırmamaya çalışır ama annesi çocuğu ben doğurmuşum gibi davranıyoo
Bende ne zaman teyzeme gitsem hastayım diyip temizlik yaptırmaya çalışır :)) (1 kızı 2 gelini var) Bende dönüp "evde bile yapmıyorum teyze anneme sor bizim temizlikçinin nu.sunu versin" demiştim bi daha ağzını açamamıştı:)) Küstahlık evet ama bu tarz insanlara böyle küstahlıklar yarıyor sende tersle, kızına ayrıca gerektiğinde yardım edersin:)

Gitte kim dogurduysa ona altını aldir deyin
Yerinizden kimildamayin bir iki yapmayınca bir daha söylemezler sana

Sen şimdi el kizisin ya kendi kızı yorulmasin sen yorul diyor kısaca birini yemekten kaldırıp bebek alti degistirtmek ne kalksın kendi yapsin

Back
X