Kullanıp hamile kaldığınız herhangi bişey var mı ?

Merhaba. Soğan suyu içtikten sonraki ay hamile kalmıştım. Onun etkisi midir yoksa denk mi geldi bilemiyorum tabi😊

Merhaba, regl'i zamanı mı kullanmıştınız ? Tadına çok kötü diyorlar ama içilebilecek şekilde mi tadı acaba ?
Hayır ben reglden sonra kullanmıştım. Valla öyle kolay kolay her şeyi içebilen biri değilim ama soğan suyunu içerken zorlanmadım hiç

Hayır ben reglden sonra kullanmıştım. Valla öyle kolay kolay her şeyi içebilen biri değilim ama soğan suyunu içerken zorlanmadım hiç
Bende başlayayım o zaman yarına bitmiş olur regl'im. Siz günde kaç kere içtiniz kaç gün içmem gerekiyor? Bir de kahverengi kabuklu olsun diyorlar öyle bir şart var mı ?Çok soru sordum kusura bakmayın 🫣

Bende başlayayım o zaman yarına bitmiş olur regl'im. Siz günde kaç kere içtiniz kaç gün içmem gerekiyor? Bir de kahverengi kabuklu olsun diyorlar öyle bir şart var mı ?Çok soru sordum kusura bakmayın 🫣
Estağfurullah. Valla benim bir oğlum var şuan ikinciyi düşünmeye başladık. Soğan suyunu oğluma hamile kalmadan önceki ay içmiştim. Oğlum 5 yaşında🙈 yani inanın hatırlayamadım kaç gün ve günde kaç defa içtiğimi🤷🏻‍♀️ Ama kabuklarını kullanmamıştım hatırlayabiliyorum😊

Back
X