• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanmadığım bankamatik kartı için yıllk ücret veya baska bır ucret alınır mı?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
çalışırken bır bankaya hesap actırmıstım vadesız bankamatıkle kartı cıkarmıstım maasımı cekıyordum sımdı kullanmıyorum bankamatık kartını ve bu hesabıda ama herhangı bır ucret falan alnır mı alınıyorsa kapatıcam ?? kredı kartı olsa yıllık ucret alınır bılıyorum..ama vadesız hesap bankamatık kartı ıcın alnır mı bılmıyorum sorayım dedım sımdıden tesekkur

hesabınız vadesiz ise ;
bazı bankalar hesap işletim ücreti adı altında bir ücret alıyorlar,
kurumunuz maaş hesabı olarak kullandığı için yapılan sözleşme gereği bu güne kadar bu isim altında bir ücret alınmamıştır , fakat kurumunuzun maaş sözleşmesi bitmiş ise ; siz kullanmadığınız halde o hesap açık kalmakta devam ediyor ise bu ücreti sizden talep edebiliyorlar,şayet bu şekilde uygulaması olan bir banka ise derhal o hesabınızı kapatın

gisel bilgi için teşekkur yazınızı okuduktan sonra aradım 444 lu numarasını bankanın sordum alınmaz ucret dedı ama yınede oraya 1 ay sonra ısım duscek gıdınce o bankada hesabıımıda kapatıcam dılekce yazmam gerekıyor degıl mı **** musterı numaralı hesabımı ******** numaralı bankamatık kartımın kapatılmasını rıca edıyorum seklınde dılekceyı verıcem

Back
X