KULLANMADIĞIM ŞAL VE EŞARPLARIMI NE YAPABİLİRİM ?

fionawoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
2.946
4.310
133
Merhaba kızlar/ablalarım,

Evde kullanmadığım bir sürü eşarp var hepsi de yeni eşim şal seviyor diye eşarplarımı takmıyorum artık öylece duruyorlar bir poşetin içinde birkaç tane de şalım var alırken hoşuma giden ama sonradan kendime yakıştırmadığım ben bu eşarpları ve şalları nasıl değerlendirebilirim ? Onlarla ne yapabilirim ? Satmak konusunda beceriksiz oldum onu söyleyeyim kimse dönüş sağlamadı sanırım yeterli kitleye ulaşamadım bende kendim değerlendireyim bari dedim ama nasıl ? Fikri olan varsa bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

ihtiyacı olan birilerine verebilirsiniz.Okadar maddi durumu kötü olan insanlar varki kendilerine bırak kıyafet almayı iç çamaşırı bile alamayanlar.emin olun sevaba girersiniz.

ihtiyacı olan birilerine verebilirsiniz.Okadar maddi durumu kötü olan insanlar varki kendilerine bırak kıyafet almayı iç çamaşırı bile alamayanlar.emin olun sevaba girersiniz.

Etrafımda yok ki öyle birileri zaten en son çare kendim değerlendirmeye karar verdim satayım dedim satamadım başkasına vereyim dedim gerçekten ihtiyacı olan biri bulamadım etrafımda o yüzden kendim değerlendirmeye karar verdim ama nasıl bilmiyorum

Araştırmalısın ihtiyacı olan kişileri bişi söyleyeyim,sohpet gibi olacak ama geçen gün bi caddede yürüyorum bi baktım 2.el kıyafetler satıyorlar kaldırımda bi sürü insan inanın giyilecek gibi değil okadar eskiki ama onlardan çocuklarına kıyafet bakanlar gördüm hatta bitanesinin bi erkek çocuğu montu aldığına şahit oldum yalan olmasın 20 tl diye duydum tam emin değilim .bayanı durdurdum ben buraya yakında oturuyorum.gitsem oğluma ufak olan kıyafetler var getirsem giydirirmisin.dedim bayan bir ağladı teşekkür ederim sağolun dedi.beklermisin burda yada ilerdeki parkta 1 saate gelirim dedim .bekledi ve kıyafetleri hazırlayıp verdim.ve gözlerim doldu kendimi mahçup hissetmeme rağmen banaın allah razı olsun çocuklarım çok mutlu olacak çok mutlu olacaklar demeleri hala kulaklarımda.EŞİ İNTİHAR ETMİŞ VE 3 ÇOCUĞU VARMIŞ ÇOK UFAKLAR SADECE MERDİVEN SİLEBİLİYORUM DEDİ . lütfen gözünüzü kulağınızı açın öyle mağdur insanlar varki birde öylesine gururlularki.umarım ihtiyacı olan birilerine verebilirsiniz.eşerpları

Cevrende surıyelı falan ılla kı vardır ve cogu kapalı onlara verebılırsın

Herkese teşekkür ederim fikirleriniz için biraz süre araştırınca gerçekten ihtiyacı olduğuna inandığım birini bulamadım o yüzden boş yere çöpe gitmesinler diye kendim değerlendireyim dedim ama dediklerinizi dinleyip ihtiyacı olan insanları araştırmaya devam etmeyelim haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…